Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Zöldséges sajtkrém

A kimagozott paprikákat, a cukkinikat és a paradicsomokat vágjuk apró kockákra.

HOZZÁVALÓK:

30 dkg krémsajt
1-1 piros és sárga színű paprika
2 kisebb cukkini
2 paradicsom
fél dl olívaolaj
1 csokor petrezselyem
őrölt bors, só

ELKÉSZÍTÉS

A kimagozott paprikákat, a cukkinikat és a paradicsomokat vágjuk apró kockákra. Az olajat forrósítsuk fel, futassuk meg benne a paprika- és a cukkinikockákat, majd adjuk hozzá a paradicsomot is. Sózzuk, borsozzuk meg, szórjuk bele a finomra vágott petrezselmyet, és pirítsuk tovább. A legvégén tegyük rá a krémsajtot, és közepes tűzön, pár perc alatt főzzük krémesre.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kelet-európai agyelszívásról írt a The Times

Húsz éve a magyar napi- és hetilapokban címlapsztori volt az úgynevezett hipofízisbotrány.… Tovább olvasom