Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Zsemlegombóc

Három darab zsemlét apró kockákra vágunk, majd szárítjuk. A megszárított zsemlekockát 3 evőkanál forró olajjal összekeverjük, majd hozzáadunk 1 kis fej megdinsztelt vöröshagymát és 35 dekagramm lisztet és 1 egész tojást. Ezt jól összekeverjük és lobogó sós vízzel leforrázom úgy, hogy nokedlitészta állagú legyen. Egy órát pihentetem. Gombócokat formázunk és sós vízben 10–15 percig főzzük.

Hámor Józsefné, Győr

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuscsere Sopronban

Egy kapus jött, egy pedig ment. Ez az új esztendő első tényként elkönyvelhető híre az FC Sopron… Tovább olvasom