Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 3°C Még több cikk.

Zsigó: a Fidesz a tanárok anyagi és erkölcsi megbecsülésén dolgozik

A Fidesz szóvivője szerint a baloldal és az ellenzéki szerveződések a pedagógusok megosztásán és felhergelésén munkálkodnak.
A Fidesz szóvivője szerint amíg a baloldal és az ellenzéki szerveződések a pedagógusok megosztásán és felhergelésén munkálkodnak, a kormány és a kormánypárt azon dolgoznak, hogy rendezzék a tanárok anyagi és erkölcsi megbecsülését.

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján pártja köszönetét fejezte ki azoknak a nevelőknek, tanároknak, oktatóknak, akik – mint fogalmozott - áldozatos munkát végezve, "túlélve a Gyurcsány-Bajnai korszakot" is tanítják, oktatják a gyermekeket.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint a baloldal gőzerővel keresi a felhergelhető, megosztható csoportokat, de a pedagógusok az indulatok gerjesztésén kívül tőlük semmi jóra nem számíthatnak, mert a Gyurcsány-Bajnai kormányok idejében több ezer pedagógus került utcára, több száz iskolát zártak be, magukra hagyták őket.

Szavai szerint Bajnai Gordon ma is „madárnak nézi" a tanárokat, béremelést ígér nekik, holott más baloldali politikusok is elismerik, hogy ez megvalósíthatatlan, felelőtlen ígéret.

Zsigó Róbert azt mondta: amíg a baloldali szervezetek és politikusok veszekednek, a Fidesz azon dolgozik, hogy rendezze a pedagógusok bérét, anyagi és erkölcsi megbecsüléseket. Az MTI kérdésére, hogy a pedagógusok szeptembertől, vagy jövő januártól számíthatnak-e béremelésre, a Fidesz szóvivője úgy válaszolt: a kormány és az oktatási államtitkárság „mielőbb szeretné bevezetni a pedagógus életpályamodellt", és ennek keretében kerülne sor a béremelés kérésére is.

Olvasóink írták

 • 4. papsajt 2013. június 03. 15:51
  „Kvíz
  Valaki, az uniós nagykövetek előtt a kampányban azt mondta: ,,pay no attention what I say to get elected", azaz szó szerinti fordításban: ,,ne figyeljenek arra, amit azért mondok, hogy megválasszanak" - ez olvasható a WikiLeaks által kiszivárogtatott egyik követségi táviratban, amelyet az Egyesült Államok akkori nagykövete, April H. Foley küldött a feletteseinek.
  Melyik magyar miniszterelnökről van szó?”
 • 3. queenmargareth1 2013. június 02. 16:23
  „gondolom a tanárok ezt utólag innen tudták meg:(”
 • 2. dondongó 2013. június 02. 14:55
  „Gondolom a felsőoktatásból való forráskivonás is a tanárok és a kultúra érdekeit szolgálja. Az elmúlt 3 évben a korábbi finanszírozás egyharmadát vonták ki. Csak Szegedtől 5 milliárdot vettek el december óta.”
 • 1. pirosmedence 2013. június 02. 14:47
  „KI ez Zsigó Róbert??? Mit akar, milyen jogon óbégat???? Mit tud ez az egészről! Az égvilágon semmit - ????? Nulla kétszer áthúzva!!! Olvasom, eredetileg cukrász volt - na, nyalni azt nagyon tud!!!! Van ötletem, hogy mit és kinek nyaljon!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik: Működjön törvényesen az MLSZ!

Jelenleg közvetve vagy közvetlenül offshore cégek szerepelnek több első osztályú klub tulajdonosai… Tovább olvasom