Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Szerdai legesleg: melyik Szeged legjobb fesztiválhelyszíne?

Szeged – Nyakunkon az idei fesztiválszezon, adódik hát a kérdés: ön hol szeret a legjobban nagy tömegben, szabadtéren enni, inni, szórakozni?
dodo egy mondatba sűritette a lényeget: a Mars téri sör- és borfesztiválok voltak a legjobbak.

muhelyiek "messziről" nézik a helyszíneket: Mi ugyan vásárhelyiek vagyunk, de imádjuk a szegedi fesztiválokat, legyen bárhol. Szerintem mindegyik helyszínnek meg van a maga varázsa! Egy Délmagyar-fesztiválon Kata lányom beállt csápolni az Indigó együttesnek, de előtte hip-hop bemutató volt és Ő is "beállt" melléjük. Roppantul élvezte, a mai napig emlegetjük, pedig eltelt azóta 8 év! Ez a rendezvény a Klauzál téren volt.

Brown szerint egyik se jó: Fura, de mindegyik alkalmatlan. A Széchenyi tér lehetne a legjobb, de az már túl zsúfolt lett, mint ahogy a liget sétánya is, pláne, ha középen vannak sörpadok, a Dóm téren és a rakparton nincs árnyék, a napon meg lehet pusztulni, az Etelka sori sörfesztet sose szerettem. A Móra-park a szökőkút miatt kicsi, a Dugonics téren se lehet elférni.

Esővárónak a portos sörfesztviál jött be a legjobban: Nekem az Etelka sori volt a legjobb, mert ott lakom tőle 100 méterre


Korábban írtuk:
A Szeged Napja Ünnepségsorozat adja az eheti gólpasszt, berúgni persze - mindenféle értelemben - önöknek kell: melyik a legideálisabb fesztiválhelyszín Szegeden?

Várjuk véleményét, érveit, emlékeit, kalandjait, mulatságos, tanulságos sztorijait, amelyek önnel estek meg Szeged, italos, ételes, vásáros fesztiváljain – legyen fogyasztó, árus vagy akár NAV-munkatárs.

Olvasóink írták

 • 4. sanci2121 2012. május 16. 17:52
  „Hát a cserepes sor,ott mindig megy az élet!”
 • 3. menekült 2012. május 16. 17:18
  „Ez gyönyörű............
  Hova jutott az oktatás otthon?”
 • 2. Krampampuli 2012. május 16. 17:12
  „Nekem a Széchenyi tér nagyon nem szimpatikus a Dóm az már igen az tetszik. Nem szeretem az átjáróházas koncerthelyszíneket a Széchenyi ilyen, a Dóm az már korrektebb ilyen viszonylatban oda célirányosan megy az emebr.”
 • 1. buhamama 2012. május 16. 16:29
  „Széchenyi tér a leg alkalmas a kulturált szórakozásra Szegeden , össze köti a Dugonics térrel,és a Klaúzár térel is ,remek szép tereket jól kihasználjuk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged napja 2012 - 250 program

Borfesztivál, gasztroudvar, Dóm téri kavalkád, hídi vásár – május 18-ától 27-éig a Szeged napja ünnepségsorozat 250 programja várja a látogatókat. Tovább olvasom