Bulvár, celeb

2015.02.04. 12:12

Élőben buktatta le a csalókat Balázs és Jani

Vadon Jani bukkant rá arra a webáruházra, amely engedély nélkül a Morning Show logójával ellátott relikviákat árult. Balázsnak ettől kinyílt a bicska a zsebében.

Vadon Jani bukkant rá a webáruházra, amely engedély nélkül a Morning show logójával ellátott relikviákat árult: bögrét, pólót, sapkát. Balázsnak ettől kinyílt a bicska a zsebében, ezért élő adásban húzták csőbe az áruház üzemeltetőjét.

– A Morning Show védett márka. Ebből nektek nagy balhétok lesz, mert erre ugrom! Ez a mi munkánk, ezt a márkát mi építettük fel, és ha ezzel valaki kereskedni akar, vagy kereskedelmi célra használja fel, az megütheti a bokáját. Ti nemcsak szállítjátok ezeket a pólókat, ti követitek el a jogsértést! – háborgott az oldal tulajdonosának Balázs, aki bevallása szerint csupán felületet ad a gyártónak.

– Nem látok ebben gondot. A honlapunkra bárki saját felelősségre feltölthet termékeket és grafikákat. Ha kifogás érkezik hozzám, törlöm a termékeket, és tájékoztatom a feltöltőt. Egyébként a Morning Show-s termékek már három éve vannak az oldalon, idáig senki nem vette észre. Sőt el sem adtunk belőlük – állította az üzemeltető, aki bár korábban azt mondta, nem jogsértő, amit tesznek, a műsor után mégis törölte a Morning Show relikviáit az oldalról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!