Csongrád és környéke

2012.05.14. 19:24

Van, akinek ingyenes a Körös-torok

Csongrád - Mint korábban megírtuk, idén bizonyos programokra – a gáton belül, elkerített területen – 500 forintos belépőt kell majd fizetni az augusztusi Körös-toroki napokon, a partfürdő használatát azonban nem korlátozzák a rendezvény alatt.

Munkatársunktól

Úgy tudjuk, több vendéglátóhely viszont ingyenesen lesz megközelíthető, illetve az üdülőtulajdonosok is zavartalanul közlekedhetnek. A szervezők hamarosan lakossági fórumot tartanak számukra, ahol tájékoztatják őket arról, hogyan tudják megközelíteni ingatlanjaikat a rendezvény ideje alatt. Ők ingyen hajthatnak be, a külső parkolókban azonban napi 1000 forintért hagyhatják gépjárműveiket a szórakozni vágyók.

Információink szerint az is újdonság lesz, hogy a különböző korosztályok eltérő színű karszalaggal léphetnek be. A szervezők így szeretnék elejét venni annak, hogy fiatalkorúak alkoholt vásároljanak maguknak. A fesztiválon a tervek szerint olyan neves fellépők is lesznek, mint a a Magashegyi Underground, a Heaven Street Seven, vagy a Compact Disco.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!