Csongrád és környéke

2015.10.16. 21:52

Előzetesben a csongrádi pedofil

Csongrád, Békéscsaba - A Békéscsabai Járásbíróság elrendelte a csongrádi R. István előzetes letartóztatását. Három rendbeli szexuális visszaéléssel, valamint gyermekpornográfia bűntettével gyanúsítható - közölte Veress Gabriella Békés megyei főügyész.

Munkatársunktól

Megírtuk: a 28 éves férfi interneten kiskorú lányokkal vette fel a kapcsolatot. Közülük hármat arra akart rávenni, hogy létesítsenek vele testi kapcsolatot. Egyiküknek pénzt is ajánlott ezért cserébe. Három tizenéves lánytól szexuális tartalmú képeket kért, és közülük két lányt arra próbált rábírni, hogy kamerán keresztül mutassák meg a testüket. A gyerekek között a legfiatalabb 8 éves volt.

A letartóztatásra egyrészt azért került sor, mert alaposan feltehető, hogy a gyanúsított, ha szabadlábra kerül, befolyásolná a tanúkat, meghiúsítaná, megnehezítené a bizonyítást, illetve fennállt a bűnismétlés veszélye is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!