Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

12 milliós kábítószerfogás Csongrádon

Csongrád - Csaknem 12 millió forint a feketepiaci értéke annak a 4500 darab extasy tablettának, melyet pénteken hajnalban foglaltak le egy házkutatásnál a rendőrök egy csongrádi lakásban.
Az akcióban hét kábítószerkereskedőt vettek őrizetbe a nyomozók, közülök ketten már előzetes letartóztatásban vannak.A Csongrád megyei rendőrök augusztus vége óta nyomoznak a megye eddigi legnagyobb kábítószerterjesztő-hálózatának felderítésében.

A nyomozás alapvető célja nem a fogyasztók, hanem elsősorban a kereskedők és a terjesztők elfogása volt. A rendőrök a hét őrizetben lévő terjesztő mellett jóval több kereskedőről szereztek információkat, így további letartóztatásokra lehet számítani.

A kábítószer Hollandiából került Csongrád megyébe, a terjesztők Szentes, Csongrád, Makó, Szeged és Kiskunfélegyháza környékén, a szórakozóhelyek közelében adták el a fiataloknak a tablettákat, 1000-1200 forintos darabáron.

Az elfogásokat nem véletlenül időzítették a rendőrök az ünnepek előttre. "Figyelmmel voltunk a felderítés során, hogy úgy időzítsük az elkövetők elfogását, hogy még az ünnepek előtt ez megtörténhessen, és ne kerülhessen ki ez a hatalmas mennyiségű kábítószer a fogyasztói körhöz" - mondta a Független Hírügynökségnek Rádi Norbert őrnagy, a csongrádi rendőrkapitány.

Olvasóink írták

  • 2. lopakodó 2008. január 01. 22:18
    „hehhh”
  • 1. pszicho 2007. december 23. 05:14
    „Gratulálok a rendőrségnek!
    Az egész láncolatot derítsék fel. Méltő büntetést azoknak, akik fiataljaink egészségét, jövőjét veszélyeztetik, családokat tesznek tönkre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrádi képviselők bírálták az elemzést

Csongrád - Tízmillió forintért vállalta el a Kossuth Holding, hogy átvilágítja a Víz- és Kommunális Kft.-t Csongrádon. A városi képviselők szerint fércmunka született, a polgármester a jövő év elejére a mostaninál tartalmasabb elemzést vár el. Tovább olvasom