Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

142 millió hiányzik Csongrádon

Csongrád - A város idei költségvetésének főösszege 3,8 milliárd forint, a bevételek és a kiadások között minden erőfeszítés ellenére is 142 millió forint különbség maradt, áll a mai testületi ülés anyagában.
Mivel a büdzsé hiánnyal nem tervezhető, a beterjesztett határozati javaslat szerint a lyukat úgy tömhetik be, ha úgynevezett felhalmozási hitelt vesz fel a város a tervezett beruházási, felújítási feladatok önerejére. Kiderül az is, mekkora adósságot vesz át az állam Csongrádtól. Egyelőre úgy tűnik, hogy a teher felétől szabadul meg a település, amelynek képviselői – részletezve a nehézségeiket, a likvid pénzügyi helyzetet és az adósságkezelés érdekében tett intézkedéseket – korábban kérték az adósságátvállalás mértékének emelését. Döntés születik arról, hogy ki rendezze meg nyáron a Körös-toroki Napokat, illetve megszavazzák, hogy egy, már régóta az ipari parkban tevékenykedő bérlő megvehesse-e az általa használt ingatlant.

Olvasóink írták

 • 3. daffy 2013. február 26. 15:56
  „Dikk-má nekem is,amennyit kizsákmányoltak CSO-VI-ék tőlem,mondvacsinált adókra hivatkozva.”
 • 2. Turul2 2013. február 22. 16:39
  „Gyurcsány Ferenc imádkozik:Uram rengeteg pénz hiányzik a kasszából.Mit tegyek??
  -TEDD VISSZA!!!!!!!!!!!
  Hasonló a helyzet!!!!”
 • 1. keletaru 2013. február 21. 18:12
  „Tehát maradt a RÉGI séma , ELADNI felélni ...... Értünk miattunk nekünk , a bagázs apanázsról nem mond le a település javára hisz tudjuk a közösségért dolgoznak ???!!! Üdv Kuci ( Lévai Attila )”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejszenyéllel ütött – 14 év fegyházat kapott

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete és egyéb bűncselekmény miatt jogerősen 14 év fegyházzal büntette a csongrádi Danyi Róbertet a Szegedi Ítélőtábla szerdán. Tovább olvasom