Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

31 és 26 éves csongrádi testvérpár halt meg a szörnyű szolnoki balesetben

A szolnoki kórházba, orvosi vizsgálatra igyekezett az a csongrádi testvérpár, amely baleset áldozatává vált csütörtökön. Mindketten családosok voltak, az ismerősöket megdöbbentette a haláluk.
Két testvér, egy 31 éves csongrádi férfi és 26 éves húga halt meg abban a szolnoki autóbalesetben, amelyről tegnap lapunk is beszámolt. Egy kamion durrdefektet kapott a 4-es főúton, Szolnok külterületén, emiatt letért az útról. A velük szemben haladó személyautóban ülő csongrádiak már nem tudták elkerülni az ütközést. A fiatal nő azonnal szörnyethalt, a férfin még megpróbáltak segíteni a kiérkező mentők, de az ő életét sem sikerült megmentetni.

A Tisza-parti várost, illetve a testvérek lakóhelyét, Alsóvárost is megrázták a történtek. Nagyon sokan fejezték ki együttérzésüket Csongrád Facebook-oldalán, illetve a Csongrádi Hírek nevű oldalon is. A szerencsétlenül járt férfi keresztneve Géza volt, orvosi vizsgálatra vitte a szolnoki kórházba Lilla nevű testvérét. Már mindketten családot alapítottak, a párjaikon túl két-két kisgyermek is gyászolja őket. A kicsiket szépen, tisztességesen nevelték – írta egy hozzászóló.

A hozzátartozókat megkerestük, de nem akartak beszélni a tragédiáról.

Korábban írtuk:

Több csongrádi is megerősítette a korábbi értesülést, egy fiatal, 31 és 26 éves testvérpár halt meg csütörtök este a 4-es főúton Szolnok mellett.

További részletek hamarosan!

Korábban


A Csongrádi Hírek Facebook-oldal úgy tudja, hogy a balesetben egy csongrádi testvérpár vesztette életét. Azt írják, a baleset során a teljesen összeroncsolódott csongrádi gépkocsit vezető 31 éves nő szörnyethalt, a 26 éves testvére életéért a kiérkező mentők hosszú ideig küzdöttek, de az életét nem tudták megmenteni.

Korábban

Ketten meghaltak egy balesetben csütörtök délután Szolnok külterületén, a 4-es főúton, ahol egy tehergépkocsi és két személyautó ütközött - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: az ütközés eddig ismeretlen körülmények között történt, a balesetben meghalt két ember a személyautóban utazott. Hozzátette, hogy több ember szorult a roncsok közé, a helyszínre a hivatásos szolnoki tűzoltók vonultak ki.
Ketten meghaltak a 4-es főúton. Fotó: MTI (galéria)
Szabó Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte: a rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, a forgalmat mindkét irányból Szolnok belterületén át terelik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Csongrádon

A cserépkályha mellett egy gázüzemű tüzelőberendezés is üzemelt. A jelzésre a család azonnal… Tovább olvasom