Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

A Fehér Bot Napja Csongrádon

Csongrád - A Fehér Bot Napjának célja a közvélemény figyelmének felhívása a vakok és a gyengén látók sajátos helyzetére, keresve gondjaik megoldásának lehetőségeit, a társadalomba való teljesebb értékű beilleszkedésük útját.
A Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Csongrád Körzeti Csoportja a Művelődési Központ Magyar Király dísztermében tartotta ünnepi összejövetelét. Varga Lászlóné, a csongrádi csoport vezetője köszöntötte a vendégeket, Vaskóné Kiss Évát, a Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesületének elnökét, Feketéné Lantos Erzsébetet, a szentesi csoport vezetőjét, és Dr. Kőrösi Tibort, Csongrád város polgármesterét.

A Fehér Bot Napja Csongrádon.
A Fehér Bot Napja Csongrádon.

A polgármester beszédében dicsérte a gyengénlátók közösségének összetartását, és a csoport aktivitását. Hangsúlyozta, segítő kezet kell nyújtanunk a fogyatékkal élőknek.

Az ünnepi műsor jó hangulatáról Varga Julianna versmondó, Izsák Lőrincné népdalénekes valamint a Fogyatékkal Élők Nappali Intézete gondoskodott, akik zenés-táncos műsorral léptek fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Főigazgatói elismerés Csongrád polgármesterének

A védelmi bizottság elnökeként végzett munkájáért jutalmazták dr. Kőrösi Tibort, Csongrád város polgármesterét. Tovább olvasom