Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

A Fidesz névsora Csongrádon

Nem indít önálló polgármesterjelöltet Csongrádon a Fidesz, a jobboldali erők egysége érdekében – hangzott el a párt tegnapi sajtótájékoztatóján.
Nem indít önálló polgármesterjelöltet Csongrádon a Fidesz, a jobboldali erők egysége érdekében – hangzott el a párt tegnapi sajtótájékoztatóján. Pap Gabriella városi elnök hozzátette: a helyi szervezet először saját tagságából kívánt jelöltet állítani, a megkeresett emberek azonban nem vállalták a feladatot. Ezután a Fidesz helyi szervezete tárgyalásokat folytatott az Összefogás Csongrádért Egyesülettel a választási együttműködésről, de nem sikerült megegyezni.

A párt fő szempontja a tárgyalások során az volt, hogy a jobboldal megszerezze a többséget a képviselő-testületben. Ezért döntöttek úgy, hogy nem neveznek meg önálló polgármesterjelöltet, hogy ne osszák meg a jobboldal szavazótáborát.

A párt képviselőjelöltjei választókörzetenként: 1. Lantos Erika, 2. Hajdú Tamás, 3. Kiss István, 4. Kapus József 5. dr. Pap Gabriella, 6. Pozsár Tibor, 7. dr. Bodor Csaba, 8. Szebeni István, 9. dr. Héjja István, 10. Gyovai Gáspár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól sikerült hétvége a Körös-torokban

Napsütéssel, meglepetés Junkies-koncerttel, tűzzsonglőrökkel és tűzijátékkal zárult a tizenhatodik… Tovább olvasom