Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

A többség is támogatta Vincze László indítványát

Meg kell teremteni a tiszai teherhajózás feltételeit – fogalmazza meg az a passzus, amely Vincze László csongrádi országgyűlési képviselő javaslatára került be az országos fejlesztési koncepcióba. Az indítványt az országgyűlés 333 igen szavazattal támogatta.
A csongrádi képviselő szerint egy lépéssel közelebb került a térség a vízlépcső megépítéséhez, bár úgy véli, igazán akkor gyorsulna föl a folyamat, ha jövőre kormányt váltanának a választók.

– A 451-es főút Csongrádot elkerülő szakaszának megépítése lesz az első számú célunk a következő választási ciklusban – mondta év végi sajtótájékoztatóján Vincze László. A térség országgyűlési képviselője arra emlékeztetett, a gazdasági tárca korábbi vezetője 2005-re ígérte a városnak az elkerülő utat, de az adott szó betartása elmaradt.

A képviselő a csapatmunka eredményének tekintette, hogy jövőre folytatódhat a település védelmét szolgáló Tisza-gát rekonstrukciója, abban pedig konkrét szerepe volt, hogy Sándorfalva – többéves erőfeszítés után – idén várossá lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A többség is támogatta Vincze László indítványát

Meg kell teremteni a tiszai teherhajózás feltételeit – fogalmazza meg az a passzus, amely… Tovább olvasom