Délmagyar logó

2017. 11. 25. szombat - Katalin 3°C | 12°C Még több cikk.

A Tóth család kincsei a gyermekek

Csongrád - Az összes kincsünk itt ül az első sorban – mutatott a családjára Tóthné Horváth Varga Anikó a legutóbbi képviselő-testületi ülésen.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Ekkor adták át ünnepélyesen Az év családja díjat, amelyet három éve alapított az önkormányzat. Az elismeréssel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a gyermekvállalás érték, és bizonyos családok például szolgálhatnak mások számára.

Az ózdi születésű Tóth János és a felesége hét gyermeket nevel szeretetben, tisztességben, keresztény hitben, hangzott el a róluk szóló méltatásban. A családfő nagyon megszerette Csongrádot, és maradt, mesélte a párja. – Ebben persze nekem is volt némi szerepem – mondta nevetve. Mindig nagy családot terveztek. A legnagyobb lányuk, Anikó 23 éves, őt követi a 22 éves Eszter és a 21 éves János, majd a kisebbek: Sára 19, Péter 17, Viktória 15, a kis Andris pedig 4 esztendős. Az édesanya főállásban a családjáról gondoskodik, az édesapa egy légtechnikai cégnél dolgozik. Együtt készülnek a karácsonyra, amely a legszebb ünnep számukra.

Tóthék lettek idén Az év családja Csongrádon. Fotó: Králik Emese
Tóthék lettek idén Az év családja Csongrádon. Fotó: Králik Emese

– Anikó egyszer külföldre utazhatott volna ilyen idő tájt, de lemondott a lehetőségről. Azt mondta, el sem tudja képzelni, hogy a családtól távol töltse a karácsonyt – emlékezett vissza az anyuka. Ilyenkor még több idő jut egymásra, közösen készülődnek, játszanak, örülnek az együtt töltött napoknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felszerelték a bokrosi rendelőt

Közel 900 ezer forint értékű felszerelést vásárolt az Egészséges Bokrosért Alapítvány a városrész orvosi rendelőjébe, újságolta Balogh János elnök. Tovább olvasom