Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

Álarcos rablót fogtak Csongrádon

Huszonkét éves férfit tartóztatott le a Csongrádi Rendőrkapitányság. A gyanúsított elismerte: ő volt az, aki álarcban berontott egy felgyői tanyaépületbe.
Az eset a hét elején történt, éjjel. A felgyői tanya tulajdonosa – egy ötvenhét esztendős asszony – arra lett figyelmes, hogy az udvaron nagyon ugatnak a kutyák. Ahogy kinyitotta az ajtót, egy álarcos férfit látott maga előtt: a rabló beterelte őt a házba, és azzal fenyegette, ha nem adja át a nyugdíját, meghal. Az asszony nagyon megijedt, de nem adta a pénzt, a rabló azonban meglátta a fogasra felakasztott táskát, és átkutatta. Talált benne 64 ezer forintot. Ismét megfenyegette a nőt, mondván: ha szólni mer a rendőrségnek, az az életébe fog kerülni. Az asszony ezek után csak pár nap múlva merte elmondani egyik ismerősének, mi történt, bejelentést pedig csak csütörtökön tett a kapitányságon.

A csongrádi rendőrök azonban elkezdték a szemlét, adatokat gyűjtöttek, és hamarosan – ahogy ezt mondani szokták – „a látókörükbe került" a huszonkét éves férfi, aki beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, és rablás bűntettének alapos gyanúja miatt megindították ellene az eljárást – tudtuk meg M. Toronykőy Márta rendőr főhadnagytól, a megyei kapitányság sajtóreferensétől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem bírtak Ábellel a kihívói Felgyőn

Ábel István polgármester (képünkön) 19 éve áll Felgyő élén, de a mostani kampányban érezte magát a… Tovább olvasom