Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Aszfaltoztak a buszállomáson

Amikor megújult az autóbusz-pályaudvar Csongrádon, elhangzott az ígéret: újjáépül az igen rossz állapotban lévő úttest is. Erre most került sor. Ma az ígéretek szerint helyreáll a közlekedés rendje a buszállomáson.
Három évet kellett várni az ígéret teljesülésére. A munkálatok némi kellemetlenséget okoztak az elmúlt héten az utazóközönségnek is, mert a buszok nem a megszokott helyen álltak meg, de az emberek megértéssel viselték az átszervezést – tudtuk meg Törköly Pétertől, a Volán csongrádi buszállomásának vezetőjétől. Törköly arról tájékoztatott, hogy pénteken délután lényegében befejeződött az aszfaltozás a kivitelező ígérete szerint, és ma visszaállhat közlekedés régi rendje. Az állomás dolgozóinak sikerült „kézi vezérléssel" a pályaudvar környékén fogadni és indítani a távolsági járatokat. A Dózsa György téri autóbusz-pályaudvar kétezer négyzetméteres aszfaltburkolatának felújítása csaknem 12 millió forintba került, ennek 70 százaléka pályázati pénz.

A csongrádi buszpályaudvar végre új aszfaltszőnyeget kapott az elmúlt napokban Fotó: Bálint Gyula György
A városban szeptemberben nemcsak a buszállomáson történt meg az átépítés, hanem a Szőlőhegyi, a Kert és Jókai utca útjai is megújultak, a kivitelezők tartják a vállalt határidőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igazgatóváltás Csanyon

Tizenöt évig igazgatta a csanyteleki Szent László Általános Iskolát Bali József – aztán… Tovább olvasom