Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Átkutatták Csongrádot a szülők

Csongrád - A csongrádi Piroska presszó előtt, július 2-án látták utoljára a 30 éves Gergely Istvánt, aki epilepsziás, és azóta nagyon rosszul lehet. Szülei egy ideig naponta eljöttek Lőrinciből, hogy keressék. Végigjárták a várost, hiába.
Rendőrségi felhívást közölt a pénteki újság: a csongrádi kapitányság keresi a 30 éves Gergely Istvánt (képünkön), aki 175 centi magas, fekete hajú, vékony férfi. Július 2-án látták utoljára ismerősei, akkor kék farmernadrágot, sötétzöld pólót és fehér sportcipőt viselt. Aki tudja, hol lehet most, a 63/571-510-es telefonszámon jelentkezhet.

István arcképével nem csak az újságolvasók találkozhattak. Mi csütörtök délután a csongrádi Öregszőlőkbe vezető út mellett, egy kerítésre ragasztva láttuk egy A4-es lapon, amelyet a hozzátartozók sokszorosítottak. A család nem helybeli, a Heves megyei, hatezer lelkes Lőrinci városában laknak.

– Fiam szakmája hegesztő, de a húsiparban dolgozott, Hollandiában, ahogyan mi is – mondta lapunknak Gergely Istvánné. – Egyszer rosszul lett a munkahelyén. Kiderült, hogy súlyos epilepsziája van, hazautazott, hogy kezeltesse. Barátnőjével volt, és Szentesre járt át, hogy beállítsanak neki egy gyógyszert, amivel jobban érezné magát. De nem úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezte, barátnőjével is megromlott a kapcsolata. Amikor hallottuk, hogy eltűnt, mi is hazajöttünk.

Gergely István
Gergely István

Egy ideig naponta eljöttek Csongrádra Lőrinciből, járták a várost, kérdezősködtek mindenütt, de sehol semmi eredmény. Annyit sikerült kideríteni, hogy a Piroska presszó előtt látták utoljára a fiatalembert. Leginkább azért aggódnak, mert orvosság híján István nagyon rosszul lehet: többször is van rohama egy nap, és ha nem kap segítséget, nagy bajba kerülhet. A családot a 30/568-1201-es számon érheti el az, aki segíteni tud a keresésben.

Olvasóink írták

  • 2. BAL 2009. július 29. 14:27
    „hát ja...:S”
  • 1. Balotelli 2009. július 21. 09:40
    „A július 20.-i cikket miért kell a régebbiek közé sűlyeszteni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz napig élt a halott férjével

Tömörkény - Információink szerint 10 napig élt a halott férjével Tömörkényben egy nyolcvan év körüli nő, akire a rendőrök törték rá az ajtót. Tovább olvasom