Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Autót vennének a tanyagondnokok

Csongrád - A tanyagondnoki szolgálat négy körzetében egy-egy autót üzemeltet, ezek közül az egyiknek a javítására annyi pénzt kellene költeni, ami már nem éri meg.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A vásárláshoz szükséges pénzért a Szociális Ellátások Intézménye – a szolgálat ezen belül működik – benyújthat egy pályázatot a Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alaphoz – döntött a képviselő-testület a csütörtöki ülésen. Az intézményvezető Tóth Irén elmondta: a járműveik nehéz terepen, földutakon havonta több mint 2000 kilométert mennek, egy terepjárót szeretnének beszerezni. A Vidékfejlesztési Minisztérium egy rendeletben a vidéki lakosság számára nyújtott alapszolgáltatásokat fejlesztené, a szolgálat terve illeszkedik ebbe a koncepcióba. A pályázatokat hétfőtől lehet benyújtani, a csongrádi intézmény 5 millió forintot igényelhet. A vételár adótartalmát a tervek szerint az önkormányzat állja. Az ülésen elhangzott tanács szerint nem elég a katalógusárat figyelni, egyszerűbb lesz a szervizelés, ha a városhoz legközelebb eső kereskedéstől veszik az új járművet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hóhérnak is lehet gyerekszobája

Nagy Imre ébresztőórája, öngyújtója, az unokáinak vett diavetítő és egész élete látható most a csongrádi múzeumban. Tovább olvasom