Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Az eladó beszélte rá a negyedik szelvényre

Csongrád - 3 millió forintot nyert a Szerencsejáték Zrt. nyárindító akcióján egy csongrádi asszony: Margitot a lottózó eladója beszélte rá, hogy négy szelvényt vásároljon, mert akkor mellé állhat a szerencse. A nyereményt gyermekei között osztotta szét, de maradt belőle lakásfelújításra és tartaléknak is.

A Szerencsejáték Zrt.-nek köszönhetően 3 millió forintot nyert házassági évfordulóján egy 58 éves csongrádi asszony. Margit 40 éve lottózik, manapság szinte válogatás nélkül, hiszen hétről hétre skandináv, 6-os és 5-ös lottót is vásárol. Eddig mindössze háromszor volt hármasa az ötös lottón, rengetegszer kettese, illetve két évvel ezelőtt egy másik akcióban nyert már egy robogót a Szerencsejáték Zrt. akcióján. Azon a júniusi napon is csak három szelvényt akart venni, de az Ady Endre utcai lottózó eladója szólt neki, hogy vegyen egy negyediket, mert akkor mellé állhat a szerencse.

Margit besétált a lottózóba – 3 millió forinttal lett gazdagabb.
Margit besétált a lottózóba – 3 millió forinttal lett gazdagabb.
Fotó: DM/DV

„Éppen házassági évfordulónkat ünnepeltük, amikor levelet kaptam tőlük. Mivel nem volt nálam a szemüvegem, szomszédasszonyomat kértem meg, hogy olvassa föl. Azt mondta, nyertem 300 ezer forintot. Nagyon örültem, de utóbb eszembe jutott, hogy nagyobb nyeremény szerepelt a hirdetéseken. Megkértem, olvassa el megint. Újraszámolta a 3-as után a nullákat, és 3 millióra javított. Egyből libabőrös lettem" – mesélte Margit.
A rokkantnyugdíjas asszony elárulta, 3 gyermeke van és egy unokája, – mindegyikük kapott a nyereményből. Költöttek az összegből lakásfelújításra, egy részét pedig banki betétbe helyezték, hogy legyen a családnak tartaléka is. „27 éves fiam még nálunk lakik, sajnos munkanélküli, ezért nagyon jól jött, hogy Fortuna kegyeibe fogadott bennünket." Margit arra is ígéretet tett, hogy visz egy üveg pezsgőt a lottózó eladójának hálája jeléül.

Olvasóink írták

 • 9. pillecukor 2010. augusztus 14. 13:57
  „gratulálok! :)”
 • 8. triniti 2010. augusztus 13. 12:44
  „nem, nem hozzá törtek be, hanem a szomszédjába, mert eltévesztették a ház számot.
  a tavasszal”
 • 7. Dulszinea 2010. augusztus 13. 12:38
  „Azok pont azért "gyökkettők".. Ennek a játéknak meg konkrétan nézz utána a szabályának-nem szeretném ragozni. Igen, tisztában volt vele, ha nyer akkor nyilvánosságra kerül de ez volt az egyik feltétel. Szóval tetszik , nem tetszik alapon kötelező.”
 • 6. Öszintenő 2010. augusztus 13. 11:59
  „...és azok a "gyökkettő"-k akik pár száz forintért agyonütnek valakit......
  Azoknak eszük ágába sem jut ilyesmi, hogy esetleg nem otthon tartaná valaki a pénzét!
  Mindenesetre szerintem nem volt kötelező felfedni a kilétét!
  "nyilvánosságra fog kerülni, ha nyer" Igen, az hogy nyer, de a személy kilétét személyességi jogai miatt nem is fedhetné fel!(törvénytsért)Csak a személy hozzájárulásával!
  Mindenesetre jó, hogy jó helyre került!!!!!!”
 • 5. hank 2010. augusztus 13. 11:18
  „triniti: ???? Ez új (nekem). Volt egy név, hogy nyert valaki és oda törtek be?”
 • 4. triniti 2010. augusztus 13. 10:53
  „Sajnálom amiatt hogy nyilvánosságra hozták, mert ugye az utolsó aki megjelent, annak a szomszédságába törtek be, mert eltévesztették a címet, és gondolom nem az eszéről híres az aki erőszakos bűncselekményt, rablást, lopást követ el...
  Ugyan ez a lakodalmas házaknál is. Sorozatosan törnek be, pedig azt hiszem nem milliókat tartanak otthon az emberek, de ez nem számít...
  Nekem ez az első reakcióm, de kívánok neki nagyon sok örömet és boldogságot a nyert összeghez!”
 • 3. Dulszinea 2010. augusztus 13. 10:43
  „Annyit szerettem volna még hozzászólni, hogy nem szenved feltűnési viszketegségben és nem is kérte, hogy verjék nagydobra.. csak ezt a játékot eleve úgy írták ki - hozzá KELL,hogy járuljon -nyilvánosságra fog kerülni ha nyer. Feltételezem, ha 20 millát nyert volna vagy többet akkor megmarad az incognito!”
 • 2. Dulszinea 2010. augusztus 13. 10:34
  „Ilyenkor mondják, hogy "jobb helyre nem is kerülhetett volna" ez az összeg. Igen, féltem a szüleimet mert tényleg nem egy biztonságos város - főleg mostanában! De remélem senki nem akkora "gyökkettő", hogy azt hiszi ennyi pénzt csak úgy odaadnak aktatáskában ráadásul készpénzben?? Jól hangzik így egyben ez tény! De mivel volt mire költeniük, így már a se**ére is vertek az összegnek és ez így van rendjén! Kívánom neki, hogy legyen még szerencséje az életben.. csak így tovább Anyu! :)”
 • 1. Öszintenő 2010. augusztus 13. 08:44
  „Jujj, de jó!Gratulálok!
  Ebből a nagy nyereményből futja jó biztonsági berendezésekre, mert hát ugyebár,amilyen jó mostanába erre a közbiztonság....
  Nem hinném, ha bármit is nyernék ilyen nagy magabiztossággal hangoztatnám-félvén a kéregetőktől, rosszindulatú emberektől, betörőktől, stb.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrkézen a csanyteleki kábeltolvaj

Csanytelek - Elfogta a kábeltolvajt és az orgazdát a Csongrádi Rendőrkapitányság, aki az elmúlt… Tovább olvasom