Délmagyar logó

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 10°C | 21°C Még több cikk.

Az Összefogás a lyukas medencéről

Csongrád - Az Összefogás Csongrádért Egyesület nem támogatja az ÁNTSZ által szorgalmazott uszodai fejlesztéseket, szerintük ugyanis először a strandfürdő medencéit kellene használható állapotba hozni.
– Lyukas fazékra nem födőt kell venni, hanem meg kell foltozni – mondta lapunknak Kurucz Ferenc, az Összefogás Csongrádért Egyesület vezetője, amikor arról kérdeztük, hattagú frakciója miként fog szavazni a pénteki testületi ülésen, ha a strandfürdő további működtetéséhez szükséges fejlesztésekről kell dönteni. Legutóbb ugyanis megírtuk, akár a több tízmillió forintot is elérheti az az összeg, amit az önkormányzatnak június végéig rá kéne költeni a korszerűtlen és sokszor nem az előírásoknak megfelelően üzemeltetett létesítményre.

A legnagyobb ellenzéki tömörülés elnöke szerint először használható állapotba kellene hozni az uszoda medencéit. Az Összefogásnál például jelentkezett egy vállalkozó, aki mindössze 20-25 millió forintért olyan megoldást kínált a csongrádi városházán, ami 10-15 évre kezelte volna a szivárgó medencék problémáit, a polgármester viszont nem kért belőle, mondván, ezt a technológiát hazánkban még nem alkalmazták. Kurucz úgy véli, Bedő Tamás képtelen megbirkózni a rábízott feladatokkal. Az sem véletlen az egyesület szerint, hogy míg Csongrád mindössze 17 nyertes pályázatot produkált az elmúlt időszakban, Mórahalom több mint 300-szor nyert támogatást fejlesztéseire.

Olvasóink írták

 • 3. Szécsényi Lászlóné 2008. június 29. 22:17
  „" Kurucz ugy véli Bedő képtelen megbirkózni a rábizott feladatokkal.. "
  A képviselő testület és abban Kurucz úr mit csinál , drukkol a birkozáshoz?
  Dolgozzanak, mert szerintem az egész képviselő testületet is
  minősíti nem csak Bedőt, hogy minössze 17 nyertes pályázatot
  produkált Csongrád.
  Szeretettel invitálom a képviselő testület minden tagját , hogy
  töltsön néhány órát az uszodába....”
 • 2. Kuci 2008. június 28. 12:07
  „Végre az ellenzék is hallat magáról néha !! Nem vagyok Bedő párti , de Ő is csak azzal gazdálkodhat ami van . S szerintem nem ellensége a FALUNAK , s sokszor a BIZOTSÁGOK döntését nem akadályozhatja . Pl. Vincze Úrunk-ról semmit hallani , csak a sajtóból mennyi költségtérítést vett fel . Érdekes senki nem bírálja , mert nem csinál semmit . S azt nem lehet ,pedig már elég régóta OTT van ! S szerintem ebben a FALUBAN nem csak a medencéken van LYUK .!!”
 • 1. a gipsz 2008. június 26. 09:13
  „A város képviselőinek, több "tanulmányútja" után meghókusz-pókuszoltatta több tízmillióért a nagy medencét. Látható az eredmény. Konkrét dolgok kellenek nem hókusz- pókusz. A multkori pénzből meg ebből már normális dolgot is lehetett volna csinálni.
  A kurucos döntések mint látható igen jót tettek az idegenforgalmi kft vezetőjének is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már hat éve csöndes a csongrádi Szélkakas

Csongrád - Megint gazdát cserélhet a csongrádi Szélkakas. A kilencvenes évek legfelkapottabb… Tovább olvasom