Délmagyar logó

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -7°C | 0°C

Az SZDSZ és Bedő

A csongrádi SZDSZ is Bedő Tamás polgármesterjelöltet támogatja – jelentették be a helyi szocialisták tegnapi sajtótájékoztatójukon.
A csongrádi SZDSZ is Bedő Tamás polgármesterjelöltet támogatja – jelentették be a helyi szocialisták tegnapi sajtótájékoztatójukon. A két szervezet két körzetben közös jelöltet állít.

A hatos körzetben Szegedi Györgyné, a tízesben, Bokroson pedig Kádár Katalin indul majd MSZP–SZDSZ-színekben az október elsejei választásokon. Bedő Tamás a jelöltállításról elmondta, feladatokhoz kerestek megfelelő személyeket, ezért nem indítják újra a belvárosban négy éve sikeresen szereplő Nagy György Jánost, aki egyébként a párt kompenzációs listájának hatodik helyét kapta meg. Az egyik vetélytársa által megfogalmazott kritikára, miszerint Csongrádnak főállású városvezetőre van szüksége, Bedő azt mondta: a fővárosban nincs lakása, csak az országgyűlési ülésekre, és a település jövőjét befolyásoló tanácskozásokra, bizottsági ülésekre megy föl Budapestre – legutóbb éppen a borreform előkészítése kapcsán tolmácsolta a csongrádi termelők véleményét.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már gőzerővel Megy a gőzös Csongrádon

A zajok okozzák a legtöbb kellemetlenséget a legújabb Koltai-film, a Megy a gőzös csongrádi… Tovább olvasom