Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Barátnőjétől járt lopni a felgyői férfi - fotók

Csanytelek - Egy 26 éves felgyői fiatalembert gyanúsít a Csongrádi Rendőrkapitányság az elmúlt időszakban Csanyteleken történt vezetéklopásokkal.
A gyanúsított az elmúlt hetekben több mint féltucatnyi fóliasátorba ment be, ahonnan főként hosszabbító kábeleket és egyéb réztartalmú vezetékeket vágott le, majd vitt magával. Otthon a színesfémről leégette a műanyagot, majd eladta egy felvásárló telephelyen.

A rendőrség a bűncselekmények helyszínein talált nyomok alapján jutott el az elkövetőhöz, aki nem is tagadott. Bevallotta, hogy valamennyi alkalommal a barátnőjétől indult hazafelé kerékpárral, amikor rájött, hogy nincsen pénze. Kinézett magának egy-egy fóliasátrat, ha kellett levágta a lakatot, majd elvitte a vezetékeket. A bűncselekményekkel több százezer forint anyagi kárt okozott. A férfi egyébként már nem ismeretlen a csongrádi nyomozók előtt, ugyanis korábban rablás és tanyabetörések miatt is indult ellene büntetőeljárás - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

vezetéklopással gyanúsítják a 26 éves felgyői férfit. Fotó: Rendőrség
Vezetéklopással gyanúsítják a 26 éves felgyői férfit.
Fotó: Rendőrség

A gyanúsított több mint féltucatnyi fóliasátorba ment be. Fotó: Rendőrség
A gyanúsított több mint féltucatnyi fóliasátorba ment be.
Fotó: Rendőrség

Olvasóink írták

 • 7. KolompárRómeó 2010. december 02. 13:39
  „6. hozzászólás Titanilla 2010.12.02. 13:21

  Amíg a volt pénzügyminiszter, dr. Veres "adócsaló" János is ebben a bizniszben (is) utazik, addig nem fogják piszkálni az átvevőket.”
 • 6. Titanilla 2010. december 02. 13:21
  „A szinesfém átvevő nem észleli hogy az átvett réz honnan lehet? Vagy ő is szines? Többször jeleztem, hogy egy-két átvevőt kellene jó megbüntetni, majd meg szünne a szines fém lopás. Talán 2 éve lehet-nem vagyok biztos az időpontban- a Fábry műsorban kiöltözött- főleg a cipők voltak nem minden napiak- azt hiszem vajdákat hivott be- megkérdezte az egyéb foglalkozásukat- na mik voltak? szines fém kereskedők! Miért nem lehet ezeket megfogni?”
 • 5. savos 2010. december 02. 12:14
  „Ezeket nem tudja értelmezni az arcfelismerő program, azért nincs kép.”
 • 4. dodó 2010. december 02. 11:31
  „Megörültem a "- fotók" beszúrásnak!
  Azt hittem én balga, hogy a szeretni való meg nem értett kirekesztett csinos és értelmes napbarnított arcát látom a fotókon. Látjátok, olvtársak, ez az igazi kirekesztés!”
 • 3. savos 2010. december 02. 10:53
  „Nagyon vigyázzanak a fóliasátor tulajdonosok a vezetékekre! Mindig gondosan áramtalanítsanak, mert kábellopás esetén ők a felelősek a balesetekért.”
 • 2. KolompárRómeó 2010. december 02. 10:27
  „Miattunk, a kirekesztők miatt lett ilyen. El sem tudja képzelni a nyájas olvasó, hogy micsoda lelki rágódáson ment keresztül, amikor erre kényszerült. A jó erkölcs és az éhezési kényszer csapott össze benne. Az életösztön nyert és kínlódva bár, de a rossz utat választotta.”
 • 1. Bunghole99 2010. december 02. 09:41
  „aki "azt" hiszi, az egy antiszemita rasszista náci.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyét keresi a magányos mutatványos

Nincs egységes szabályozás a megye nagyobb városaiban arra, hol és hogyan léphetnek föl mutatványosok. Tovább olvasom