Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

BébiBumm: bababörze Csongrádon

Csongrád - A hétvégi csongrádi bababörzén asztalpénz megfizetése után bárki eladhatta portékáját.
Voltak is árusok - főleg anyukák - szép számmal, akik gyermekük kinőtt, de jó állapotú ruhadarabjait-, vagy megunt játékait próbálták értékesíteni a vásárra látogató gyermekes szülőknek. Voltak olyan árusok is, akik új árukkal érkeztek, illetve pelenkákat és babaápolási termékeket vittek magukkal, melyeket nagy kedvezménnyel kínáltak. 

BébiBumm: bababörze Csongrádon - GALÉRIA

A „BabaBörze" ötlete Vajda Szilvia Gyed-en lévő kismama fejében született meg, aki a következőket mondta erről: - Gyed-en levő anyukaként a munkába való visszatérés gondolata foglalkoztatott. Manapság nem könnyű úgy munkába állni újra, hogy megfelelő állása is legyen az embernek, és a gyermekeivel, és a családjával is kellően tudjon foglalkozni. Olyan munkát szerettem volna magamnak, amit otthonról is végezhetek, és kialakulna az ideális egyensúly a munka és a család között is. Így született meg a BabaBörze gondolata. Egyéni vállalkozó lettem, és most itt vagyok.

Az árusok hirdetésekből értesültek a lehetőségről, egy részük előre be is jelentkezett. Voltak, akik magukkal hozták ismerőseiket is, hogy ők is próbáljanak üzletet kötni. Lelkesen indultak a napnak, kipakoltak, és várták a vevőket. Kérdésemre többen is elmondták, hogy jó a vásár ötlete, csak kevés a vevő. Sikerült már értékesíteni egy két darabot, de még nem jött a várt eredmény. Talán jobban kellene legközelebb hirdetni - vélekedett az egyik anyuka.

BébiBumm: bababörze Csongrádon - GALÉRIA

- Szeptemberben voltunk Szentesen, most pedig itt Csongrádon. A börzét összekötöttük egy gyermek egészségnappal, ezzel is szeretnénk növelni az esemény színvonalát! Tavasszal a megye többi városában szeretnénk majd folytatni a vásárokat. Az elégedettség fokozására ajándékkal kedveskedünk az eladóknak, partnereink jóvoltából. Jelenleg a Breki magazint adjuk a Délvilág jóvoltából, 1000 forintos vásárlási utalványt egy internetes áruház felajánlásából, és még tudunk adni bébi ételeket is ajándékba - mondta Vajda Szilvia.

A rendezvényre látogató kisgyermekesek szabadon játszhattak, tornázhattak gyermekeikkel, vagy tanácsot kérhettek a jelen levő szakemberektől. Az eseményen képviseltette magát egy reform élelmiszereket gyártó cég, egy gyermekcipőket méretre készítő vállalkozás, a Krio Intézet - akik őssejt kezeléseket végeznek-, a Magyar Vöröskereszt, és az Egységes Nevelési Szakszolgálat is.

Olvasóink írták

  • 3. tromi 2012. november 19. 18:00
    „..inkább az zavar, hogy a turkában megvásárolt 600 ft-os cuccot láttam viszont 1500-ért...”
  • 2. R.Péter 2012. november 19. 14:33
    „és egyre gyengébb is lesz.......miből?”
  • 1. kis_vakond 2012. november 19. 11:17
    „a vasárnapi szegedi nagyon gyenge volt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Klasszikus és modern zeneművek a jótékonysági hangversenyen

"A zene mindenkié!" rendezvénysorozat, melyet a Galli János Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervez, minden hónapban egy-egy új műsorral kedveskedik a művészeteket és zenét kedvelő közönségnek. Tovább olvasom