Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Bedő Tamás, 4-es körzet

Vetélytársa ismertségével és a Fidesz térségi támogatottságával magyarázta vereségét Bedő Tamás (MSZP). Fontos megemlíteni, hogy Sándorfalván, Bakson és Ópusztaszeren is mögé sorakozott föl a választók többsége, ugyanakkor szűk pátriájában, Csongrádon és a kistérségben simán elveszítette a versenyt.
A csongrádi kudarc kapcsán a szocialista polgármester elmondta: nem tudja mire vélni Vincze sikerét, hiszen szerinte számottevő munkát nem végzett az elmúlt négy évben a honatya, aki inkább a jobboldal népszerűségének köszönheti sorozatban harmadik győzelmét, nem saját teljesítményének. Bedő sikernek tekintette, hogy rá többen szavaztak, mint listán az MSZP-re, és ezt egy kedvező folyamat nyitányaként értékelte.

– Jó esélyem van arra, hogy a szocialista megyei listán bejussak a parlamentbe – vigasztalódott a politikus. Bedő Tamás valószínűbbnek tartja, hogy májusban Gyurcsány Ferenc alakíthat kormányt. A polgármester leszögezte, a gáton megkezdett beruházás nem veszélyezteti az árvízi védekezést, a munkálatokat vízügyi szakemberek folyamatosan ellenőrzik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A költőket ünnepelték

Megtelt a csongrádi Csemegi Károly könyvtár szombaton, amikor a költészet napja alkalmából rendeztek… Tovább olvasom