Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Bennégett saját tanyájában

Bennégett Felgyő melletti tanyájában egy harmincnyolc éves férfi tegnap hajnalban. Egyelőre nem sikerült kideríteni, mi okozta a tüzet. A tulajdonost éppen hazaérkező élettársa megpróbálta kimenteni, de nem sikerült neki – másodfokú égési sérülésekkel vitték kórházba a mentők.
A csongrádi tűzoltókat éjfél után nem sokkal értesítették arról, hogy kigyulladt egy ház a felgyői határban. A tanya: a településtől két kilométernyire, a felgyői halastavaktól keletre, műveletlen területen, legelők között álló apró vályogépület. Földes út vezet odáig, amelyen egy nyomon lehet közlekedni. A vidék elhagyott: hiába szerettünk volna megtudni valamit az itt lakókról, életükről, a közeli tanyákban sem találtunk senkit.

Az összeroskadt épület maradványait, a portát egy nagyobb és egy kisebb kutya őrizte, egy macska volt még, a közelben egy fához támasztott kerékpár, kiteregetett ruhák, és a tűzben félig megrongálódott holmik. A tanya körüli legelő is megégett egy darabon.

A ház 38 éves tulajdonosának, B. Istvánnak a holttestére csak az oltás befejezése után találtak rá a tűzoltók. Mint később kiderült, a lángok már pusztítottak, amikor a férfi élettársa hazaért. Ő megpróbált, de nem tudott segíteni a párján. Másodfokú égési sérülésekkel vitte a mentő a szentesi kórházba, ahol állapotáról nem adtak információt.

A szakértő egyelőre nem tudta kideríteni, mi okozhatta a tüzet. A rendőrség közleményében tudatta, hogy a szemle alatt idegenkezűségre utaló jelet nem találtak, így az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják tovább.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvan a szőlőtőkék gyilkosa?

Már kihallgatták azt a csongrádi férfit, akit egy helyi önkormányzati képviselő szőlőjének… Tovább olvasom