Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 14°C | 25°C Még több cikk.

Bölcsek tanácsa Csongrádon

Csongrád - A civilekből álló Bölcsek tanácsa segíti a városi önkormányzatot az időseket érintő döntéseiben Csongrádon.
A város átfogó idősügyi koncepciót dolgoz ki – amit 5 évente felülvizsgál –, s ennek részeként választották meg az idősügyi érdekérvényesítő testületet, amelynek tagja: Molnár József nyugalmazott polgármester, Szurgent János és Vekerdy László Pro Urbe díjas, valamint Gát László díszpolgár.

A grémium már megtartotta alakuló ülését. Feladatai közé tartozik, hogy javaslataival, véleményével segítse a testület és a polgármester döntéseit, s kísérje figyelemmel a határozatok végrehajtását annak érdekében, hogy azok a város nyugdíjasainak érdekeit is szolgálják.

Olvasóink írták

  • 2. keletaru 2011. augusztus 02. 14:07
    „Egyszer valaki az itt élőket is képviselhetné szelektálás nélkűl . Nem csak elfekvőket építeni . Bizottságokat létre hozni meg észt osztó szervezeteket üress zsebbel ! A mai világban ! Nekem az a véleményem mint más országban jog gyakorlat aki régi párttag volt ne lehessen semmi társadalmi szervezetben ....eleget dolgoztak pihenjenek . Látjuk érezzük gyülölcsét...... Üdv Kuci”
  • 1. timoboll2 2011. augusztus 01. 20:50
    „Minden tiszteletem a város megbecsült idős polgáraié, és a vélelmezett szakértelmüké, de miért nem kezdeményeznek más korosztályokból ugyanilyen verbuvált testületeket, mert tudtommal ilyenek nem igen vannak.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három keréken száguld az Angyalszárny

Háromkerekű motort épített Csongrádon Kása László és fia, Kása Norbert a budapesti Zelei Miklós segítségével. Tovább olvasom