Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Bontásra készültek a csongrádi mesterek

Csongrád - A téglából épült mellvéd bontására készültek péntek reggel azok a csongrádi vállalkozók, akik a gátrekonstrukcióban építkeztek, mert tízmilliós tételekkel tartoznak nekik az elvégzett munkákért.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A 1,5 milliárdos projektben a partfal egy szakaszát újítja fel a Kötiviép B Kft., a Közgép Zrt. és a Hídépítő Special Kft. alkotta Zsurmó Konzorcium, emellett több alvállalkozó is részt vesz a feladatban. Úgy tudjuk: a beruházás árának mintegy 10 százaléka járna a helyi társaságoknak, különböző arányban. Lackó Zsolt kőműves vállalkozó elárulta: megelégelték, hogy két hete hitegetik őket, és szabadságolásokra vagy utalási nehézségekre hivatkozva nem jutnak a pénzükhöz. A bontás kezdeményezője is ő volt, neki 3 millióval tartoznak. Egy másik vállalkozó, Palásti Róbert kijelentette: nem a fővállalkozóval, hanem az egyik köztes céggel akadt probléma.

A tervezett akció kezdetén tegnap telefonon azt közölték a csongrádiakkal, hogy az egyik konzorciumi tag közbenjárására rövidesen megkapják a pénzüket, így elálltak a szándékuktól. Laczkó arról is nyilatkozott, hogy – mivel a műszaki átadás még nem történt meg, ezért szerinte a beépített anyag egyelőre az övék – ha ismét hitegetésnek bizonyul az ígéret, visszabontja a téglákat.

Olvasóink írták

 • 4. 65Gyöngyszem 2013. szeptember 11. 12:21
  „Minek ennyi vállalkozó, nem lehetne kevesebb? Talán akkor el is készülne minden időben és ki is lenne fizetve mindenki!!! Sok bába közt elvész a gyermek is.”
 • 3. grafika88 2013. szeptember 10. 09:02
  „Tündérországban NINCS ilyen ! Ott mindenki becsületesen kifizeti a munkák árát ! Közgép becsületes cég.Hiszen az állami megbízások 95% ők végzik.
  Ez a vállalkozó..meg örüljön,hogy dolgozhatott. Már törvényt hoztak a körbetartozás ellen . v . nem ??
  Mert ugye a fővállkozó..minden munkát megszerez ..sógor..koma álltal. Kiadja alvállkozóknak ..a pénz pici részét elosztja , majd a lóvé nagyrészével eltűnik. Így kell csinálni ..törvényesen.
  1--felválalja...2, elvégzi, 1..eltűnik....2,. meg fut a pénze után. Tündérmese ..mai VVILÁG Magyon !. BÜNTETLENÜL !!”
 • 2. CsillagszeműJuhász 2013. szeptember 09. 08:10
  „Milyen jó lenne, ha mindenki időben fizetne és időben kész lenne minden! Vagy túl tökéletes lenne? Van egyáltalán ilyen?”
 • 1. Minibusz 2013. szeptember 09. 07:14
  „Ha a műszaki átadás megtörténik, de még nem fizettek, akkor is jogos lenne, hogy elvigyék meg lebontsák.
  Teljes mértékig egyetértek ezzel!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Niké találta meg a lopott tyúkokat

Egy konténerig vezette a rendőröket a nyomkövető kutya. Tovább olvasom