Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Csak egy ittas sofőr bukott le a Körös-toroki Napok alatt

A Csongrádi Rendőrkapitányság augusztus 2-án 8 órától augusztus 6-án 8 óráig fokozott ellenőrzést hajtott végre az illetékességi területén.

A csongrádi rendőrök a Készenléti Rendőrséggel, a polgárőrökkel, valamint a társszervekkel együttműködve ellenőrizték a közúti közlekedési szabályok betartását, illetve a hétvégén megrendezett XXII. Körös-toroki Napok kapcsán is kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrésére, valamint a rend fenntartására.

Az elmúlt négy napban mintegy 167 rendőr – a társzervek és a helyi polgárőrök segítségével – végezte az ellenőrzést, melynek során 102 sofőr fújta meg a szondát, egy esetben el is színeződött, ezért ittas járművezetés miatt vonják felelősségre a kocsi vezetőjét.
Közlekedési szabálysértés miatt három esetben tettek feljelentés, két alkalommal pedig kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, ugyanis két fiatal a megalapozott gyanú szerint kábító- illetve bódító hatású szerrel próbálta fokozni a hétvégi hangulatot.

Olvasóink írták

  • 2. maug 2012. augusztus 09. 17:54
    „És a sok megbírságolt autósról miért nem szólnak? A másik cikk szól az aljas módon kint hagyott táblákról. Vagy azt mégsem vették észre a rendőrök? Ha meg igen, akkor miért nem dicsekszenek vele? Hiszen (idézet a másik cikkből) "a kollégák a vonatkozó jogszabályok értelmében jártak el. Akkor most mi az igazság? Eljártak és szégyenlik amit tettek, vagy nem jártak el és szemet hunytak a szabálytalan autósok felett?”
  • 1. ate 2012. augusztus 08. 15:16
    „Arról nincs adat,hogy hány 18 év alatti fiatalt szondáztattak meg?
    És volt e olyan vendéglátós akit megbüntettek amiért kiszolgálta őket?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körös-toroki Napok: Jövőre, veletek, ugyanitt!

A rekkenő hőség ellenére vasárnap - a fesztivál zárónapján is - sokan voltak kíváncsiak a programokra a Körös-toroki Napokon. Tovább olvasom