Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 14°C | 29°C Még több cikk.

Csongrád: szabadítsuk fel a parkolóhelyeket!

Vasárnap délelőtt azon dolgoztak Csongrádon, hogy a Fő utcán parkolóhelyeket szabadítsanak ki a nagy hó alól, hogy a gyógyszertár, a boltok megközelíthetőek legyenek.
„Már szombat délben minden utcán eltúrták a havat munkagépeink, nem csak a Fő utcán, hanem a keresztutcákon is, és a folyamatos hóesés miatt este ismételték ugyanezt." – mondta Törköly Péterné a csongrádi Városellátó Intézmény vezetője. „Vasárnap délelőtt azon dolgoztak a kollegák, hogy a Fő utcán parkoló helyeket szabadítsanak ki, hogy a gyógyszertár, a boltok megközelíthetőek legyenek."

„Tíz munkagépünk folyamatosan takarítja a havat, a dűlő utakat is járhatóvá tettük. Szombat hajnalban fél 2-kor kezdtek a kollegák és azóta folyamatosan úton vannak a gépek. A kezelőszemélyzet mellett további nyolc főt rendeltünk be" – számolt be Bodor János műszaki irányító.

Korábban egy olvasó-tudósítónk azt írta, hogy Csongrádon szinte csak a főutakon járnak a hókotrók, de ott is felemelt tolólappal. Erről itt olvashat. 

Hóhelyzet vasárnap Csongrádon - GALÉRIA

Az elmúlt éjszaka rendkívüli esemény nélkül telt el. Egy személyről érkezett bejelentés Csongrádon, akiről nem tudtak a hozzátartozói. Őt a Csongrádi rendőrök megtalálták, a Csongrádi Családsegítő Szolgálat a mai napon ellátja, mivel a melegedő helyre való beköltözést elutasította. A város melegedő helyein 16-an pihentek az éjszaka.

Csanyteleken 8 munkagép és 5 fő kézi erő, Tömörkényen 3 munkagép dolgozott, 2 készenlétben van, Felgyőn 3 munkagép dolgozott.

A tömörkényi melegedőhelyet egyedüliként használó személy kiköltözött a szükségszállásról.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félméteres hóbuckák Csongrádon

Csongrád városában három napja havazik. Szinte csak a főutakon járnak a hókotrók, de ott is felemelt… Tovább olvasom