Délmagyar logó

2017. 01. 24. kedd - Timót -7°C | 2°C Még több cikk.

Csongrád vendége volt az agrárügyi államtitkár

Csongrád - A Fidesz országjáró kampánya keretében megyénk 3. számú választókerületének vendége volt Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdasági államtitkára.
Az államtitkár fórumon tájékoztatta a térség politikusait, intézményvezetőit, a meghívott mezőgazdasággal foglalkozó szakembereket, a kormány – nemcsak az agrárpolitikát érintő – terveiről, döntéseiről.

Többek között beszélt az adósságrendezésről, mely szerint a kormány év végéig szeretné megismerni az önkormányzatok kölcsönszerződéseit. Az első fázisban az 5000 fő alatti települések várhatóan száz százalékos, míg a másodikban az 5000 fő felettiek differenciált adósságrendezésére kerülhet sor jövő év közepéig. A politikus kiemelte az Unióval folytatott tárgyalásokban az agrártéma nem lehet vitatéma, hiszen Magyarország mezőgazdasági adottságai kiválóak, a termelési arányok magasak.

A magyar mezőgazdasági termékek piacra jutásáról, a készülő földtörvényről többet is megtudhatnak Czerván Györgytől a Csongrád TV új magazinműsorában hétfőn este 7 órától.

Olvasóink írták

 • 7. Hidegen 2012. december 02. 04:45
  „"natessék" elöbb talán írd oda a förmedvényeid alá a neved. Nem sokkal, de hitelesebb lennél. Így csak szánalmas...”
 • 6. natessek 2012. november 28. 20:52
  „Ha elmehettem volna, tapsoltam volna még Maligánlacinak meg Kisrákosinak is! Hol lehet a legközelebbi fideszes csongrádi kabaréra jegyet rendelni? Fizetek érte! Ha olvasgatjátok illetékesek, írjátok meg, mennyibe kerül majd a felszólalójegy. Ja azt is, mennyit fizettek, ha ott vagyok, és csak tapsolok, de kussolok :D Üzlet az üzlet! Várom a választ!”
 • 5. tények 2012. november 28. 19:29
  „Tényleg kár,hogy zárt körűvé tették a fórumot,mert egyrészt a minisztérium és a Kormány egyik legnormálisabb és szakmailag is felkészült tagjára mások is kíváncsiak lettek volna(pl. én is),másrészt valószínűleg nem a kiváltságos párt hívőknek kellene elmagyarázni,hogy mit miért csinál a Kormány...”
 • 4. keletaru 2012. november 28. 18:09
  „Ittttttthon biztos nem , hisz látjuk SZÉGYEN a munka ! Üdv Kuci”
 • 3. kékfrankos 2012. november 27. 21:37
  „keletaru! hát az igaz, hogy tini már nem vagyok. de bárcsak ott tartanánk, hogy a mai tinikből kerülne ki a jövő agrár szakembere...!”
 • 2. keletaru 2012. november 27. 18:55
  „kékfrankos :-( Pedig MÉG az utcán sétáló tinik is nézik a Csongrád újságban írtak alapján ! Olyan mint a gőzike shooooweááááá senki sem nézi mindenki tudja ! Fröccccc mellet jóóóó ! Üdv Kuci”
 • 1. kékfrankos 2012. november 26. 18:10
  „kár, hogy nem tudtam , szívesen elmentem volna meghallgatni.
  miért tartottátok titokban?
  az újdonsült csongrád tv műsorára pedig inkább nem szánok időt.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok a kérdés a víziközmű-társulásról

A város anyagi helyzete még nem rózsás, de legalább javul, mondta a polgármester a testületi ülésen. Tovább olvasom