Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Csongrádé marad a rendelőintézet

Csongrád - Rendkívüli testületi ülésen döntött arról a város önkormányzata, hogy a rendelőintézetet nem adja állami működtetésbe.
Az indoklás szerint így látják biztosnak Csongrád és térségének egészségügyi ellátását, illetve az intézetben dolgozó szakemberek munkahelyét. Az előzetes hírekkel szemben nem került napirendre az idei Körös-toroki Napok szervezése, azt a jövő heti rendes ülésen vitatják meg. A Jobbik javaslatával, mi szerint tűzzenek ki székely zászlót a városháza homlokzatára, nem foglalkoztak érdemben. Úgy tudjuk: a közeljövőben lesz ugyan ilyen zászló, de annak beszerzését és kihelyezését az önkormányzat saját maga bonyolítja.

Olvasóink írták

 • 4. Turul2 2013. február 17. 15:03
  „A Jobbik javaslatát azért nem ilyen egyszerűen söpörték le az asztalról!Volt benne 1 kis arrogancia is a polgármester részéről.
  http://www.csongradihirek.hu/portal/index.php/oenkormanyzat/1004-szekelykerdes-a-zaszloadomanyozast-visszautasitottak-”
 • 3. keletaru 2013. február 15. 21:42
  „<moderálva> majd szignálja .........”
 • 2. keletaru 2013. február 14. 19:09
  „Éééééés ha valami hibádzik gondolom akkor ez az ELŐRE látó bizottság felelősséget vállal SZOKÁSOS - módon . ADÓ forintjainkból !? Értünk ? Miattunk ? Nekünk ? Üdv Lévai Attila”
 • 1. Turul2 2013. február 14. 16:18
  „"így látják biztosnak Csongrád és térségének egészségügyi ellátását, illetve az intézetben dolgozó szakemberek munkahelyét" és a fideszes vezető fizetése,munkahelye is számított a döntésben!!!!!Sajnos már csak úgy lehet pozícióhoz jutni és pénzt keresni,ha belép az ember a Fidesz frakcióba :-(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körös-toroki Napok: egy jelentkező

A csongrádi önkormányzat helyi vállalkozásokat szeretett volna helyzetbe hozni a Körös-toroki Napok kapcsán. Tovább olvasom