Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Csongrádi gyújtogatás: félmilliót kap a nyomravezető

Csongrád - A Csongrádi Rendőrkapitányság rongálás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Körös-torokban történt gyújtogatás ügyében.
Megírtuk: május 12-én a Körös-toroki vállalkozói udvarban négy pavilont gyújtott fel eddig ismeretlen tettes. A nyomozás segítése érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – személyének titokban tartása mellett – 500 ezer forint jutalmat tűzött ki.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény körülményeiről, az elkövető kilétéről érdemi információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Csongrádi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 63/571-510-es számon, illetőleg a 107-es, 112-es segélyhívókon, vagy a Telefontanú 06/80/555-111-es számán lehet.

Olvasóink írták

  • 1. varadipal 2009. május 19. 16:06
    „Ráfáel! Enné vagy melegedné? Hát instállom naccságosúr, nem lehetne egy kis szalonnát sütni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

El lett vetve a kockakő Csongrádon

Csongrád - Késő bánat, de még mindig vitát vált ki a csongrádi belváros útburkolatainak felújítása. Tóth Béla szobrászművész szerint hiba volt aszfaltot teríteni az Öregvár utcára, mert az egykori halászfalu kockaköves burkolatot érdemelne. Tovább olvasom