Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

Csongrádi vállalkozó rendezheti a Körös-toroki napokat

Csongrád - Szigeti Szabolcsra, az ismert csongrádi lemezlovasra bízták a Körös-toroki napok megrendezését.
Csongrád város önkormányzata még tavaly összehívta a helyi vállalkozókat, ahol Kőrösi Tibor polgármester felajánlotta: amennyiben megfelelő programtervvel áll elő valaki, akkor megkaphatja a Körös-toroki napok megrendezésének jogát. A jelentkezésre ez év január 11-ig adtak időt. Mindössze egyetlen szándéknyilatkozatot érkezett, ezt az ismert csongrádi lemezlovas, Szigeti Szabolcs tette két társával összefogva.

Szigeti Szabolcsra, az ismert csongrádi lemezlovasra bízták a Körös-toroki napok megrendezését.
Szigeti Szabolcsra, az ismert csongrádi lemezlovasra bízták a Körös-toroki napok megrendezését.

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 
A csongrádi képviselőtestület és a gazdasági bizottság időközben megtárgyalta a beadványt, majd megbízást adott Szigetiéknek. – Mindig is szerettem a kihívásokat, ezért is döntöttünk úgy, belevágunk. Két társam közül az egyik a kecskeméti James Cool nevezetű lemezlovas, aki műsorszervezéssel is foglalkozik, és a Magyar DJ nevű újság főszerkesztője. A másik társam pedig Túri Nagy Róbert, vállalkozó. Mindkettőjükkel dolgoztam már együtt korábban. Nálam lényegesen fiatalabbak, így a mai trendeket, és a fiatalok ízlését jobban ismerik. Szeretnénk visszahozzni a Körös-toroki napok igazi hangulatát – jelentette Szigeti Szabolcs.

Terveik szerint egész napos családi programokkal csábítják a családokat a négy nap alatt, melyek vezérfonala az egészséges életmód propagálása lesz. Sportrendezvények és közönség találkozók is lesznek élsportolókkal, amelynek levezetéséhez sikerült megnyerni Riskó Gézát, az MTVA sport főszerkesztőjét. Lesz egészség sátor, drogambulancia és felvilágosítás a kábítószerek veszélyeiről.

– Muszáj belépődíjat szednünk, de az elképzelések szerint a nappali és a vasárnap délutáni nagyszínpadi programok ingyenesek lesznek. A 4 napos jegy elővételben 5500 forintba, a helyszínen váltva 7000 forintba kerül. A csongrádiaknak pedig 4990 forint lesz. Ezekkel valamennyi diszkó és a nagyszínpadi rendezvények is látogathatók. A napi jegyek 3000 illetve 1000 forintba kerülnek, a drágább a diszkókba is érvényes.

Ami a programot illeti: a csütörtöki nyitónapon a Tankcsapda lép fel a nagyszínpadon, pénteken a Punnany Massif zenekar játszik illetve a tehetségkutató versenyek sztárjai. Szombaton a ’90-es évek partiján fellép az Ufo, a Hip-Hop Boyz, a Happy Gang, a Groove Hous, a V-Tech, a Kozmics, a Fresh, az Animal Cannibals, valamint DJ Dominic és DJ Szigeti Szabolcs. Vasárnap meglepetés előadók szórakoztatják majd a nagyérdeműt és mulatós este a Tisza Gyöngye alatt.

Olvasóink írták

 • 13. ezmegaz34 2013. május 10. 21:16
  „Ez mind szép és jó , de csak az a kérdésem lenne, hogy a Csongrádiaknak szóló jegy elővételben 4990 , vagy a helyszínen , vagy mind a 2 helyen?”
 • 12. keletaru 2013. április 30. 21:05
  „Gondolom most az udvar urai nem csapnak a lecsóba .......Eddig csak szüreteltek év/tizedeken keresztül . A közösből értünk miattunk nekünk ! Most a csapot el zárták semmi ....Üdv Lévai Attila”
 • 11. spityu70 2013. április 22. 19:45
  „Minek menjen le az ember, a fiatalok csak azért mennek, hogy jó lerészegedjenek, majd reggel a gát tövében kipihenik magukat. Nem tudom mikor voltam lent, de biztos most sem megyek le.”
 • 10. timoboll2 2013. április 19. 18:43
  „Azért azt a szempontot sem érdemes elfelejteni, hogy ezzel lényegében az ezért tízmilliókért fenntartott önkormányzati cég válláról vették le a terhet, s ami fontosabb, a FELELŐSSÉGET is...”
 • 9. keletaru 2013. április 17. 21:41
  „Majd eldönti a TISZA , mikor vonul ki a torokból !”
 • 8. Gépész 2013. április 17. 20:38
  „5000 ft egy 4 napos rendezvényért az teljesen korrekt ár. Már csak azt mondják meg, hogy hol lehet megvenni és már megyek is. :)”
 • 7. ljro 2013. április 17. 18:09
  „végre valaki aki ért is hozzá!”
 • 6. natessek 2013. április 17. 15:57
  „Kiváló lesz majd minden, hisz´ Szigeti Szabolcs köztudottan az üzleti tisztesség és a törvénytisztelet határokon átívelő mintaképe, a két társáról meg - ilyen alapon - még szobrot is lehetne mintázni. Hiányzik még a körből a "gyovaigyerek" is, a családjával, mert ők még nagyon kellenének az ilyen rendezvények makulátlan pénzügyi hátterének a teljes körű biztosításához. Kisrákosi meg tutira történelmet ír ezzel is, amit utána majd tanítani lehet??
  (Bocs, elmaradt a humor, de erről nem jutott eszembe olyan poén, ami alapján ne jelentene fel az ügyhöz kötődő valamelyik politikai bérenc, ...vagy remélhetőleg: leendő fegyenc :) )”
 • 5. sbencee 2013. április 17. 14:26
  „Nem baj hogy van belépő, sőt kifejezetten jó! Egy ilyen műsor kínálatra ez nem pénz. Nézettek körbe hogy az ország többi fesztiváljain milyen árak vannak. De így lehet elérni hogy mindenki normális keretek között tudjon szórakozni és ne azt kellejen folyton figyelni hogy megvan -e még a pénztárca vagy melyik dakota közeledik feléd törött sörösüveggel, késsel stb...”
 • 4. tromi 2013. április 17. 14:11
  „..érdekes, hogy tavaly még gond volt a belépőjegy, az idén már nem a "tisztelt"képviselőknek.
  De lám, legyen gazdasági elvű!!!
  Az önkori ne adjon bele pénzt, béreljenek takarítót, béreljenek mentőt, rendőrt stb, biztonsági szolgálatot. A dolog "tisztaságát" szeretnénk látni...”
 • 3. Macó54 2013. április 17. 12:49
  „Macuka nem értelek, ha Te belépő jegyek nélkül, meg tudod csinálni a rendezvényt TEDD MEG! Fizesd a zenekarokat, tartsd tisztán a területet, biztosítsd az orvosi szolgálatot, fizesd az áramdíjat stb.stb.
  Halóóó, az ingyen idő lejárt!!! Vagy talán Te fizetés nélkül dolgozol???”
 • 2. Macuka 2013. április 17. 10:54
  „"Szeretnénk visszahozni a Körös-toroki napok igazi hangulatát - jelentette Szigeti Szabolcs. " Biztosan csak én emlékszem rosszul, de a 90-es években nem kellett belépőt szedni az eseményre, jöttek a fiatalok, akkora volt a tömeg, hogy sétálni sem igazán lehetett... Így múlik el a dicsőség. Öljük meg a belépőjegyek árával a lehetőséget, ami még megmaradt...”
 • 1. Pocahontas87 2013. április 17. 09:51
  „És az elővételei jegyeket hol lehet majd megvenni és mikortól?? Remélhetőleg az idén ebből nem lesz megint nagy kavar,mint tavaly,hogy azokon a kijelölt helyeken nem is lehetett megvenni és nem is tudtak róla! Meg jó lenne,ha nem csak Szegeden lehetne elővételi jegyet venni hanem Csongrád,Szentes környékén is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ifjúsági napok Csongrádon

Hétfőn kezdődött a vetélkedőkben, sportversenyekben, bemutatókban bővelkedő Csongrádi Ifjúsági Napok. Tovább olvasom