Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Csongrádiaknak szól a rádió

Csongrád - Régi vágya teljesült a városnak azzal, hogy – ha egyelőre csak napi néhány órára is – saját rádióadást készíthet.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Délutánonként 14 és 16 óra között a kecskeméti Gong rádió 87,6 MHz-es frekvenciáját használhatják, egyéves szerződést kötöttek 6 millió forintért. – Rendkívül kedvező árat sikerült kialkudni. Évek óta húzódó probléma végére tettünk pontot. Nagyon örülünk, hogy végre saját magunk, a mi hallgatóinknak készíthetünk műsorokat – közölte Kőrösi Tibor polgármester.

A szükséges technikai eszközök egy része már megvolt, további holmikat is beszereztek mintegy 400 ezer forintért, a stúdiónak a művelődési házban találtak helyet.

Minden költségen igyekeztek spórolni, a délutáni megjelenésekhez nem kellett új ember felvenni, a helyi tévéműsorokat és az önkormányzati újságot készítő munkatársak kapták meg a feladatot, mondta a polgármester. Az eddigi visszajelzések jók, Kőrösi szerint később akár az adásidő bővítése is szóba jöhet. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjazott kerestetik

Az év ifjúsági sportolója, Az év felnőtt sportolója, Az év sportmenedzsere és Az év edzője díjakra várják május közepéig a lakosok javaslatait. Tovább olvasom