Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Csongrádon bálozott a polgári oldal

Csongrád - A pusztaszeri nyugdíjas tanító, Varga János házának tatarozási munkáira fordítják a 4. választókerületi polgári bál tombolájának bevételét – hangzott el a szombat esti eseményen, amelynek helyszíne a csongrádi Síp utcai iskola ebédlője volt.
A bált Vincze László országgyűlési képviselő nyitotta meg, köszöntőt mondott Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke, akit férje, Asztalos Tibor is elkísért. A Múzsa művészeti iskola és a helyi színjátszók előadásában a mintegy száz vendég két rövid színművet, két kórusművet, két dalt, közben egy hiphoptáncot láthatott, hallhatott. A büfében ugyan lehetett sört is kapni, de nemigen vettek belőle: Vincze László saját pálinkájával, borával kínálta a vendégeket, és mások is hoztak a barátoknak a saját termésből, így Gyovai Gáspár csongrádi alpolgármester és Ungerbauer György, a hegyközség elnöke. Sándor Attila, a megyei közgyűlés alelnöke pedig megajándékozta a házigazdát és feleségét egy olyan holmival, amelyből a világon csak tíz darab készült. A képviselő az est hátralévő, hivatalos részét ebben a kötényben vezette le.

Látványos ajándékkal lepték meg Vincze Lászlót, ami Magyar Annának – a kép jobb szélén – is tetszett. Fotó: Tésik Attila
Látványos ajándékkal lepték meg Vincze Lászlót, ami Magyar Annának – a kép jobb szélén – is tetszett. Fotó: Tésik Attila

Olvasóink írták

 • 7. keletaru 2009. február 19. 07:25
  „Tisztelt Hoppá !

  Lehet abból a jó kis költségtérítésből ( bemondásra) majd juttat valamit "fű"-alatt . Erről az emberől azt is eltudom képzelni még a "belépőt sem" vette meg , nem hogy tombolát ! Úr az erős tulzás sakktábla figura nevét nem süllyeszetem a megnevezésére .”
 • 6. Hoppá 2009. február 18. 19:37
  „Bocs!! rossz volt az idézet és pontatlan. Így helyes: így mulat egy tisztes magyar úr, úr, úr..stb”
 • 5. Hoppá 2009. február 18. 19:31
  „"Így mulat egy tisztességes Úr, Úr, Úr, Brrrrrr....! Azt gondolom, olyan túl sok pénz nem jött össze a támogatásra, ismerve a buli helyszínét, lehet, hogy a belépő árát is a célnak megfelelően határozták meg.Bár ezt csak ők tudják. nem verték nagy dobra a rendezvényt. Ki tudott róla?”
 • 4. zubrovka 2009. február 17. 18:39
  „Az is érdekene,hogy mennyi jött össze a tombolából,mert ugye a segítőszándék volt a cél! Ha ez valami jót szolgált akárkik tették,jól tették!”
 • 3. lelketlen 2009. február 16. 21:53
  „úgy mindent félretéve,ez a látványos ajándék ritka ocsmány valami.”
 • 2. keletaru 2009. február 16. 20:42
  „Ez a képen látható ember fejlödési szintje :) Munkásőr ( Pártag ), Kisgazda ( Gazda ) , Fidesz ( Polgár ) . Ez után mi jön ...... a hétpróbához már nem sok hiányzik !! Üdv Kuci”
 • 1. dragboyz 2009. február 16. 19:18
  „Kampánymellény azért virít! Értelem....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Agyrémnek tartják a csongrádi vízlépcsőt

Csongrád - Agyrémnek tartja a csongrádi vízlépcső-építési terveket Lőrincz István, a duzzasztómű… Tovább olvasom