Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Csongrádon és Szentesen 116 picur vett részt a babafotózáson

Csongrád - Varga Nimród számára mindig emlékezetes lesz az a fénykép, ami lapunk tegnapi babafotózásán készült. A csongrádi kisfiú épp akkor állt fotóriporterünk elé, amikor megszületett kisöccse, Áron. Szentesen is tegnap fényképeztük a babákat, a két városban összesen 116 kisgyermeket kapott lencsevégre fotóriporterünk.
Babafotózással ütötte el az időt tegnap Varga Nimród, amíg testvérére várt. A 26 hónapos legénykét nagymamája hozta el a csongrádi művelődési központba, hogy ápolják a hagyományt. Tudniillik a kisfiú már tavaly is szerepelt lapunk babakiadványában. Kísérője, Varga Lászlóné elárulta, 30 éve előfizetője az újságnak, ezért nem is volt számára kérdés, hogy megint éljenek a lehetőséggel, a tavalyi albumot is féltve őrzik. Amíg Nimród a rutin miatt kissé unottan fészkelődött a babzsák és fotóriporterünk, Tésik Attila objektíve között, megtudtuk, hogy a kisfiú anyukája éppen a szentesi kórházban vajúdik.

Varga Nimród, akit nagymamája kísért el, babafotózással ütötte el az időt, amíg testvérére várt Fotó: Tésik Attila
Varga Nimród, akit nagymamája kísért el, babafotózással ütötte el az időt, amíg testvérére várt.
Fotó: Tésik Attila

Délután felhívtuk a nagymamát, aki boldogan számolt be az örömhírről: mialatt Nimródról a felvételek készültek, Varga Áron is világra jött, mégpedig 2870 grammos súllyal, 49 centisen. Az újszülött és az édesanyja is egészséges, jól van, sőt már azt is megbeszélték a szülőkkel, hogy jövőre Áron képviseli majd a családot lapunk babafotózásán, hiszen erről az élményről ő sem maradhat le.

Szerdán egyébként nemcsak Csongrádon, hanem Szentesen is fényképeztük a 3 évnél fiatalabb gyermekeket – összesen 116 fotó készült a két városban, amelyet honlapunkon (http://www.delmagyar.hu) lehet majd megnézni. Ma délután 1 és 4 óra között a vásárhelyi PMK-ba, míg holnap délután 2 és 5 közt a mindszenti kulturális központba várjuk a babákat és szüleiket, nagyszüleiket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apartmanház lehet a csongrádi Hotel Tiszából

Csongrád - Apartmanházzá alakulhat át Csongrádon az egykor háromcsillagos Hotel Tisza, amelynek… Tovább olvasom