Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Csongrádon zárult a fürdőpartytúra

Jól szórakoztak, és számtalan nyereménnyel gazdagodtak lapunk olvasói, akik részt vettek a nyár utolsó délvilágos fürdőpartyján, amelynek a csongrádi strandfürdő adott otthont.
A csongrádi fürdőparty résztvevői azt kérték, jövőre is legyen ilyen rendezvény Fotó: Tésik Attila
Még hogy a magyar ember otthonülő! – háborodhattunk volna fel a szociológusok gyakori megállapításán, hiszen a Délmagyarország és a Délvilág idei utolsó, csongrádi fürdőpartyjára a megye legtávolabbi zugából is eljöttek ajándék belépőt nyert olvasóink, akik a nyár végi napozás és strandolás mellett örömest bekapcsolódtak a divatbemutóval kezdődő és fitneszshow-val záródó fürdőpartynkba. Ráhangolóként a Szentesi Akrobat Tánciskola produkciója nyűgözte le a publikumot, közben a játékos ügyességi verseny résztvevői sem maradtak nyeremény nélkül.

A kvízjáték előtt bemutatkoztak lapunk jelenlévő munkatársai, így Bálint Gyula György újságíró, Bíró Dániel újságíró, Bakos András, a Délvilág csongrádi, szentesi és makói szerkesztőségének vezetője, Kóti Zoltán terjesztési vezető és a műsorvezetői szerepet is felvállaló Nyemcsok Éva újságíró is megosztotta az olvasókkal, mi is a feladata a lapkészítésben. Miközben a kérdésekkel együtt az ajándéktárgyak is záporoztak a jól értesült közönség felé, Tésik Attila fotóriporter lencsevégre kapta a bögrékkel, pólókkal, korsókkal, poharakkal, CD-vel, toll- és füstölőtartókkal gazdagodó olvasóink arcát.

A válaszadást követően kérdezni sem volt rest a színpadnál megjelent olvasótábor. A vendégek kíváncsiak voltak többek között arra, hogy ki találta ki a fürdőpartyt, és hogy lesz-e jövőre folytatása az idei rendezvénysorozatnak. A válasz is elhangzott: igen. Építő észrevételeikkel is előrukkoltak, amit a munkatársak örömmel fogadtak. Csattanóként gombnyomásra hangosan hápogó – hírlapi! – plüsskacsa, és más értékes nyereményeket tartalmazó ajándékcsomagok is gazdára találtak, így nem volt véletlen, hogy üres kézzel a csongrádi fürdőpartyról senki sem távozott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabi le akar tenni valamit az asztalra

Ügyvéd segítségével, de békében vált el a valóságshow-t és a hozzá kapcsolódó későbbi programokat… Tovább olvasom