Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Csúszik a járólap a decemberben átadott csongrádi fürdőben

Csongrád - Csúszásgátló szalagokat ragasztottunk le, és kapaszkodókat szereltünk a falra - foglalta össze a csongrádi fürdő vezetője, Kanalasné Donka Erika, hogyan próbálják orvosolni a decemberben átadott létesítmény egyik hibáját.
A járólapról ugyanis kiderült: ha vizes – főleg, amikor egyébként is csúszós talpú papucsban mennek rá –, nagyon csúszik. Egy ember el is esett rajta, igaz, a hírek szerint nem sérült meg komolyan. Szerencsére nem kell mindenhol ezzel a veszéllyel számolni, viszont a medencék környékén, a lábmosóknál érdemes óvatosan közlekedni. Hozzáértők szerint az okozza a gondot, hogy a víz nem folyik el a kérdéses részekről.
 
A vizes részeknél érdemes óvatosan közlekedni. Fotó: Králik Emese
A vizes részeknél érdemes óvatosan közlekedni. Fotó: Králik Emese

A fürdő próbaüzemét az eredeti tervek szerint január végén kellene lezárni, a járólap miatt azonban ez átcsúszhat februárra. Ha a kivitelezővel közösen megoldást talál a problémára a Csongrádi Közmű Szolgáltató Kft., az is elképzelhető, hogy a javítás idejére, azaz egy-két napra bezár a létesítmény. Addig is tábla figyelmezteti a vendégeket arra: hol kell körültekintőbben közlekedni. Kipróbáltuk, a leragasztott fekete szalagok tökéletes tapadást biztosítanak. A csongrádiakat tapasztalataink szerint nem riasztja vissza az apró kellemetlenség, amíg a fürdőben tartózkodtunk, folyamatosan érkeztek a vendégek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen kapják a bárányhimlő elleni oltást a gyerekek

Arról tárgyaltak: hogyan tudna a város természetben, azaz megtermelt javakban mezőgazdasági segélyt nyújtani a rászorulóknak. Tovább olvasom