Délmagyar logó

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 6°C | 9°C Még több cikk.

Diákszerenád lovas kocsival

Csongrád - A hagyományoknak megfelelően Csongrádon csütörtök este a város középiskoláinak búcsúzó diákjai szerenáddal köszöntötték a volt tanáraikat.
A hagyományoknak megfelelően Csongrádon csütörtök este a város középiskolái a Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola, Bársony István Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézet, Sághy Mihály Ipari Szakközépiskola, Szakmunkásképző Intézet és Kollégium búcsúzó diákjai szerenáddal köszöntötték a volt tanáraikat. A fotósorozat a Batsányi János Gimnázium egyik végzős osztályának a belvárosból történő indulását örökítette meg. Gratulálunk a ballagáshoz, és sok sikert kívánunk a hétfőn kezdődő érettségihez!

 Diákszerenád lovas kocsival - GALÉRIA

Olvasóink írták

 • 3. Swain 2012. május 04. 23:17
  „csütörtök lesz az a péntek...
  plusz az iskolák nevei helyesen:
  Bársony István Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
  Sághy Mihály Szakképző Iskola, Középiskola és Kollégium
  a többi stimmel :)”
 • 2. spagetti 2012. május 04. 16:55
  „Csongrádon péntek este a város középiskolái a Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola, Bársony István Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézet, Sághy Mihály Ipari Szakközépiskola, Szakmunkásképző Intézet és Kollégium búcsúzó diákjai szerenáddal köszöntötték a volt tanáraikat.
  Még nincs is este”
 • 1. mirjam 2012. május 04. 14:55
  „Jaj de édi az a kiscsikó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A csongrádi kínai kel még nincs az orosz spájzban

A kormány szerint folyamatosan nő a mezőgazdasági termékek exportja Oroszországba: legutóbb a kínai kel kivitelét tették lehetővé. Tovább olvasom