Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Életet mentettek a polgárőrök

Bokros - Egy ittas férfit mentett meg a fagyhaláltól két csongrádi polgárőr.
Szerdán a Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület elnöke, Nagypál Sándor és társa, Vadász I. Tibor a bokrosi tanyavilágot járta körbe, amikor egy földön fekvő férfira lettek figyelmesek. Az ittas ember a hóban aludt. Megpróbálták felébreszteni. Megnézték az igazolványát, hogy megtudják a lakcímét. Az átfagyott férfit a bokrosi szőlőktől mintegy 3 kilométerre lévő házához vitték.

Olvasóink írták

 • 4. janekjanek 2010. január 15. 15:30
  „Nagy tisztelet a segítésnyujtő két polgárőrnek,hogy figyelmüknek köszönhetően megmentették annak a szerencsétlenül járt személynek az életét ebben a zord idöben,bizonyára megfagyott volna.Tekintettel erre a fagyos téli idökre mindenki figyelmessen közlekedjen és nyitott szemmel járjon hogy ha bármit is észleljen maradéktalanul segítsenek a rászorult ember társaikon.”
 • 3. nemecsek 2010. január 08. 20:12
  „Derék dolog - amennyiben mondjuk a piacon hallom ahogy sugdossák az emberek a történetet, de így kicsit az öndicséretnek tűnik. Persze, Nagypál képviselő urat mi csongrádiak már ismerjük.”
 • 2. szemlelodo 2010. január 08. 13:21
  „Köszönet és megbecsülés jár a polgárőrök önzetlen segitőkészségéért.”
 • 1. gróf 2010. január 08. 12:10
  „Tavaly 3 ember életét mentetettem meg ugyanígy!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrádon találták ki a Forrást

Kijárta, hogy a kormány támogassa egy gyógyszálló megépítését Csongrádon, de a megyei pártvezetésnek megtetszett a Forrás Hotel ötlete. Tovább olvasom