Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Elrepedt a szemgolyója

Meg kellett műteni azt a szegedi nőt, akit vasárnap hajnalban egy teli sörösdobozzal dobtak meg a csongrádi Körös-torokban. A sérültet – akinek a szemgolyója megrepedt – a mentők egyenesen a szegedi szemklinikára szállították. Azt, hogy az eset hogyan történt, még nem sikerült egyértelműen tisztázni: a rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást.
Súlyosan megsérült az a szegedi nő, akit vasárnap hajnalban egy teli sörösdobozzal dobtak meg a Körös-torokban. Információink szerint a félkilós tárgy olyan szerencsétlenül találta el a nő fejét, hogy megrepedt a szemgolyója. A csongrádi mentősök – akik a rendezvény idején állandóan készenlétben álltak – egyből a szegedi szemklinikára szállították a sérültet.

Az eset első olvasata szerint a kivilágítatlan homokpad felől dobhatta valaki a sörösdobozt. Más információ is befutott a csongrádi rendőrséghez, ahol súlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást. Részleteket – a nyomozás érdekeire hivatkozva – nem árultak el, de annyit megtudtunk, hogy az első verzió nem győzte meg a rendőröket.

– Sajnálatos, ami történt, de el kell mondanom: egy rendhagyó, szerencsétlen esetről van szó, a Körös-toroki napok látogatói minden eddiginél fegyelmezettebben viselkedtek a négy nap alatt – nyilatkozta lapunknak Bottyán István. Az üdülőterület gondnoka elmondta, törés-zúzás nélkül zajlott le a rendezvénysorozat, amit jóval több rendőr és polgárőr biztosított, mint eddig bármikor. A szemsérülés kapcsán Bottyán István hozzátette, elképzelhetetlennek tartja, hogy a homokfövenyről dobta volna föl valaki a sörös dobozt, hiszen a szabad strandon éjszaka is hét vízi rendőr ügyelt a rendre, s ők reflektorukkal folyamatosan pásztázták a partot.
A baleset valahogy mégis megtörtént.

Lapunk érdeklődésére a szemklinikán azt mondták, nem adhatnak fölvilágosítást arról, milyen állapotban van a beteg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól sikerült hétvége a Körös-torokban

Napsütéssel, meglepetés Junkies-koncerttel, tűzzsonglőrökkel és tűzijátékkal zárult a tizenhatodik… Tovább olvasom