Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Felújítják a 100 éves községházát Csanyteleken

Csanytelek - A Vidéki Örökség Megújítása pályázatnak köszönhetően végeznek tetőfelújítási munkálatokat a csanyteleki községházán.
Az 1912-ben emelt, apró saroktornyos, jellegzetes épület teteje új héjazatot, illetve cserepeket kap, az elavult tetőszerkezet faanyagát is kicserélik, összesen 18 millió forintból – tudtuk meg Forgó Henrik polgármestertől. Az épületet teljes külső hőszigeteléssel látják el. Egy korábbi pályázatnak köszönhetően hőszigetelt ablakokat is kapott.

tetőfelújítási munkálatokat a csanyteleki községházán.
Tetőfelújítási munkálatokat végeznek a csanyteleki községházán.

A község önerőből már tavaly kicseréltette a hivatal régi gázkazánját, energiatakarékos kondenzációs kazánra. Jelentős energiamegtakarításra számítanak. – Már azt is eredménynek könyveljük el, ha a költségeink nem növekednek, hanem szinten maradnak – tette hozzá a polgármester.

Olvasóink írták

  • 1. lapszemle 2012. február 13. 06:56
    „Jól meggondolták, ezt a lépést, hiszen a Járások létrehozásával kisebb apparátus kisebb hivatali épület is meg fog felelni a későbbiekben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenés bohózat Csongrádon

A Csokonai Vitéz Mihály hasonló című darabjából készült zenés bohózatot, a Karnyónét láthatja a közönség szerdán 19 órától a csongrádi művelődési központ Magyar Király dísztermében. Tovább olvasom