Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Fesztiváldíjas az Alföld Néptáncegyüttes

Csongrád - A csongrádi Alföld Néptáncegyüttes gyermek- és ifjúsági táncosai az „Etyem, petyem, pontyom" Országos Néptáncfesztiválról a fesztivál legjobb táncosainak járó fesztiváldíjjal tértek haza.
Műsorukat Paulik Erika álmodta színpadra, ő kapta meg a legjobb koreográfusnak járó díjat. A fergeteges táncolásuk eredményeképpen, felterjesztették őket a Gyermek Néptánc Antológián való közreműködésre.

Alföld Néptáncegyüttes .
Alföld Néptáncegyüttes .

Az Alföld Néptáncegyüttes nagy családja december 2-án az Országos Minősítő Fesztivál sorozat utolsó állomásán, Budapesten a Hagyományok Házában ismét megszerezte a kiválóan minősült oklevelet. Ez az oklevél feljogosítja az alföldeseket, hogy a néptánc szakma legjobb 15-20 együttesébe sorolhatják magukat.

Olvasóink írták

 • 5. palfisz 2012. december 09. 14:09
  „S, van ki ebből frankón megél!!!”
 • 4. gyöngyszem2 2012. december 09. 13:08
  „Csongrád büszkeségei!Gratulálok ,és nemcsak az elért eredményekhez,hanem a példa értékű odaadáshoz,szeretethez,összetartáshoz,nem utolsó sorban ahhoz a hangulathoz amit nyujtotok nekünk minden alkalommal,mikor felléptek.Köszönöm.”
 • 3. pisztolyos 2012. december 07. 16:20
  „Minden tiszteletem az együttesé ,és azoké a vezetőké akik sok sok éve időt, fáradságot sőt pénzt nem kímélve sikerre vitték ezt a csapatot.A tisztelt jelenlegi és múlt béli képviselő testületet,azt hiszem nincs is olyan nagy különbség, felkérem hogy ráadásként járják el az Etyem ,petyem hol a lóvé ,ej haj lakodalmas nevű csárdást. Mi majd húzzuk hozzá.”
 • 2. R.Péter 2012. december 05. 14:15
  „Igen, a saját boríték telítettségére arra figyelnek.....(Isten,áldd meg a magyart!)”
 • 1. kékfrankos 2012. december 05. 12:39
  „figyeltek, képviselők?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 éve született a csongrádi fürdő tervezője

Az ’50-es évek végén bukkantak Csongrádon hévíz-forrásra, amiből 1966-ban gyógyfürdőt alakítottak ki a városközpontban. Tovább olvasom