Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Fivérek: szentesiek, csongrádiak

Csongrád - A Megasztár kapcsán több cikkünkben is úgy emlegettük a Fivérek együttest, mint a tehetségkutató szentesi döntősei.
Murányi László felhívta a figyelmet arra, hogy a fiúk épp annyira csongrádiak, mint szentesiek, hiszen ott születtek, és ott jártak általános iskolába is, a család egy része pedig a mai napig ott él. Csongrád is büszke a tehetséges fiatalokra, és – mint elmondta – a TV2-nek is jelezték, hogy a továbbiakban szeretnék, ha a Fivérek kapcsán ezt a várost is megemlítenék.

Olvasóink írták

 • 10. kimondom 2010. október 16. 19:22
  „A Megasztár elején Szentest mondtak csak szóltak a menedzserüknek, hogy Csongrádot mondjanak! Bedő meg 200 ezret dobott a Fivéreknek szóval rá sem lehet mondani semmit!”
 • 9. gbruno 2010. október 16. 00:22
  „TOVÁBBJUTOTTAK!!!”
 • 8. gbruno 2010. október 16. 00:11
  „Na szóval, ha a szüleik Csongrádon élnek, akkor Csongrád is szavazzon gőzerővel a jövő héten, mert most tovább jutottak, hála a jó Istennek.
  De , haarlady, ők nem külföldön éltek, hanem egy 10 kmrre lévő városban, Szentesen, amel y komolyan támogatta őket a művészi feljlődésükben!
  Szentes for ever!
  ÉS HAJRÁ FIVÉREK!!!”
 • 7. haarlady 2010. október 15. 23:42
  „Csongrádiak és kész,szüleik most is ott élnek,ott nöttek fel,az más kérdés hogy a középiskolát máshol járták.Külföldön élek,akkor már én is német lettem?????Érdekes!!!!!!!”
 • 6. csucsu2 2010. október 15. 13:11
  „És a fellépők mit mondtak a TV-ben honnan jöttek?
  Lehet, hogy az alapján írták ki.
  Ennek olyan szaga van, hogy megint egy befutott, vagy éppen befutni látszó szekér mögé beállnak, mintha eddig is tolták volna, persze régi magyar hagyomány és szokás szerint.

  Régen osztálytársam volt az a srác, akinek a nővérének énekelte Hevesi Tamás a Jeremi-t, tehát annak sikerei az én érdemem is, vagy csak az enyém, még nem döntöttem el.”
 • 5. gbruno 2010. október 14. 10:42
  „Én nem tudom, ki a Murányi úr, de ha a város nevében szólal meg a sajtóban, akkor támogathatná is az együttest, ahogy Szentes.”
 • 4. gbruno 2010. október 14. 09:57
  „Murányi úr ide vagy oda, szavazzon rájuk mind a két város, sőt egész Csongrád megye. Kell nekik a szavazat, mert túl kifinomult zenét játszanak ahhoz, amit az országos megasztár közönség csíp. Giorgio, TOlvaj Renáta stb, ilyesmi kell a jónépnek. A szédült tinik meg az egész országból szavaznak a tinifiú énekesekre - akiknek nagyon jó a hanglyuk, de messze vannak még a felnőtt és komoyl énekléshez.
  A Fivérek közönsége már az a korosztály, amely nem nyomogatja szédülten az smseket.
  Pedig megérdemelnék a srácok, hogy bennmaradjanak.
  Ugyan miért várják el tőlük, hogy más stílusban játszanak?
  Ha valaki lenyom egy Beyoncét, nem vetik a szemére, hogy bezzeg latint nem tud előadni.
  Miért baj az, ha valaki latinban, jazzben jó?
  Vs.: Csongrád-Szentes
  CsaK Szentest ismerem valamennyire, de az tény, hogy ez a város mindig is támogatta a művészeteket és a tehetségeket.”
 • 3. timoboll2 2010. október 13. 08:21
  „Az eddigiek mind igazak, bár egyre több eset mutatja, hogy ahol propagandát tudnánk csinálni magunknak, ott simán elfelejtik és leírják a várost, merthát nincs rá miért büszkének lenni. Ez az igazság, és minden vonzóerőnket elvesztettük, s ez nem elsősorban a polgárok akaratának köszönhető.”
 • 2. triniti 2010. október 13. 08:00
  „Közben utána néztem a neten: a zenekar nagy része szentesi (ugye 5 fős), és Szentes városa támogatja őket, próbateremmel, és folyamatos fellépéseik is vannak. Szemben Csongráddal, ahol ugye csak a Mozi-kocsma 60 misiért...”
 • 1. triniti 2010. október 13. 07:36
  „Ebből is látszik, hogy Murányi Úr nem nézi a tv2-t, a megasztárt, és csak szerepelni akart az újságban...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgó Albert egyszemélyes zenekara

14 éves korában vette első hegedűjét, s különböző zeneka- rokban játszott másodállásban Forgó Albert, a térség egyik legismertebb zenésze. Tovább olvasom