Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Főtér Csongrádról

Csongrád - Vasárnap reggel nyolc órától a Magyar Televízió egyes csatornáján Csongrádot mutatja be a Főtér. A műsor stábja korábban csaknem négy évvel ezelőtt forgatott a városban, akkor nyár volt. Most a téli hónapokban rögzített képeken mutatkozik meg a Tisza, partján Sághy Imre halász.
Láthatjuk az adásban a belvárost, a Nagyboldogasszony-templomban az új kristálycsillárt. Szó esik a moziról, de a csíramálé-készítésről is. A forgatócsoport ellátogatott a Széchenyi-iskola pincekiállítására, a vadászati iskolába, Tarjányi József bicskakészítőhöz. Riport készült a bokrosi Gulyás Ferenc szőlőjében és a csanyteleki Csaj-tó természeti szépségeiről. A Pejkó lovaspanziót és Simmer Sándor fafaragót is bemutatja a Főtér. Az adás végén hat percben az ópusztaszeri emlékparkba látogathatnak el a műsor segítségével a nézők.

Olvasóink írták

  • 1. szomszédvári 2008. január 14. 11:43
    „Tisztelt CSONGRÁDIAK!
    Remélem sokan látták városukat ,hogy milyen gyönyörű.Egy igazi szeretni való ,élhető település.Örülők,hogy végig nézhettem az adást.Köszönöm a rádiójuknak,hogy felhívta a figyelmet rá.Gondolom,hogy egyesek meggyőződtek arról .hogy VÁROSUK nem falu.Sok sikert a város vezetésnek!
    szomszédvári”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százmillió forintból építik újjá az ifjúsági házat

Csongrád - Csak a hideg idő miatt állt le a munka a csongrádi ifjúsági háznál. Az épület teljes felújításhoz az önkormányzat jelentős részben hozzájárult: eddig százmilliót adott. Tovább olvasom