Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Fűtetlen kunyhóban él a mozgásában korlátozott férfi

Bajba jutottakat helyeztek biztonságba a cudar hideg idő elől a megyei rendőrök az év utolsó napján - volt, akit az árokból szedtek ki.
A Csongrádi Rendőrkapitányság Csanyteleki Rendőrőrsének járőrei 2014. december 31-én 12 óra 55 perckor keresték fel azt a fedél nélküli személyt, aki a tömörkényi Kápolna dűlőn egy fóliából és hulladékokból készített, fűtetlen kunyhóban él. A mozgásában korlátozott férfi a rendőröknek elmondta, hogy nagyon fázik, nincs hova mennie, és nincs aki gondoskodjon róla. Az egyenruhások forró teát adtak neki, majd beszállították a csongrádi melegedőhelyre.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Néhány perccel később a Nagylak Közúti Határátkelőhely ügyeleti hívószámára érkezett bejelentés arról, hogy a határ menti község óvodája előtt egy helyi lakos fekszik az árokban. A rendőrök azonnal a segítségére siettek. A bajba jutott személy a rendőröknek elmondta, hogy italozásból tartott hazafelé, mikor elfáradt, ezért lefeküdt a földre. Az egyenruhások hazavitték az átfázott férfit.

A Szentesi Rendőrkapitányság járőrei szolgálati feladataik ellátása során 2014. december 31-én 18 óra 35 perckor Szentesen a Kossuth utcában észlelték, hogy egy személy az egyik parkoló gépkocsinak támaszkodik és nem mozdul. A férfi nem tudott megállni a lábán, ezért a rendőrök mentőt hívtak a helyszínre, akik további kezelés céljából kórházba szállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két cég lesz a városellátóból Csongrádon

Eredetileg úgy volt, hogy megszüntetik a csongrádi városellátót, azt, hogy végül csak átalakítják, az önkormányzati képviselők közül néhányan a testületi ülésen tudták meg. Tovább olvasom