Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Headbang és bikini: megkezdődött a Körös-toroki napok

Csongrád - A kempinget ellepték a dübörgő hangfalakra vágyó, szomjas fiatalok.
Megkezdődött a rajzás a csongrádi Körös-torokban. Csütörtök késő délután már körülményes volt bejutni a területre, az autókkal érkezőket a Bökényalji út elején szűrik. A kempinget ellepték a dübörgő hangfalakra vágyó, szomjas fiatalok. Este a KFT együttes adta a vasárnapig tartó XIX. Körös-toroki napok nyitókoncertjét. Pénteken a Piramis Plusz lép fel a nagyszínpadon. 

Nem csak a zene, a strand is csábító. Fotók: Bíró Dániel


Olvasóink írták

 • 15. 13.István 2009. augusztus 14. 19:00
  „Szép lehet”
 • 14. keletaru 2009. augusztus 02. 13:25
  „stevestrong ! Ez a vezetés egy mellet áll ki keményen ! Ciklus végén mikor jutalmat kell osztani , meg az illetményükről ! Meg lehet nézni a bizottságok munkáját , ami csak szerintük munka ! Mi itt lakók csak azt látjuk tapasztaljuk lassan már postából is csak egy lesz ! Bezzeg mikor egy új patika jelentkezett emlékezünk milyen aktív lett egy-két képviselő ! Persze csakis "mi " -értünk . Ha meg a jegyzőnek fontos döntést kell hozni vagy egy egyszerű helyit nem mer konfrontálódni : Egyből szalad Szentesre döntsön az , de miért is ? Mi köze Szentesnek Csongrádhoz ? Semmi csak ott mernek , ott ülök döntést hozni ! itt meg csak .....lekvárkodnak ! Értünk ......Értünk ? Persze én is a fejlődésnek drukkolok csak sajna az itt vissza felé sül el mindig : Lásd uszoda :( Pl. legkisebb lányom 4 éves úszni tanul , uszodában 5 éves korig ingyenes minden a ki írt uszoda szabály szerint:( Ezzel ellenben vennem kell sport belépőt mert úszni tanul . Na akkor hogy is van ?! Ki nem tudja mi van ki írva ! Kb. ilyen döntéseket hoznak "drága" (írhatom mert pénzért csinálják , nem meggyözödésből a közösségért) képviselőink felelősségnélkűl ! Üdv Kuci”
 • 13. Balotelli 2009. augusztus 02. 00:11
  „Hej te szemlelodo nyisd már ki szemed, ha ez a neved!”
 • 12. szemlelodo 2009. augusztus 01. 19:21
  „Nagyon téved Aki azt hiszi,hogy a helyi idegenforgalmat majd Kacsa fogja megváltani,szemfényvesztés erőszakosan gusztustalan amit művel,menjen nyugdijba, persze az gázos mert biztos csak minimál bérre jelentette be magát, de akkor miből van az Audi???? Ébredjünk már!!!!”
 • 11. stevestrong 2009. augusztus 01. 16:15
  „Kuci! Értem, és megértem! Azt érzem, hogy elindult a városban valami fejlődés az utóbbi 5-6 évben, ami más városokban már lehet, hogy 10-15 éve megvolt. Nagyon drukkolok ennek a városnak, hogy ne "csak" egy üdülőfalu legyen, hanem több ennél - mert azt érzem, hogy több van benne, csak nem tudjuk - nem akarjuk kiaknázni ( lásd. pl. horgászat , és az ezzel kapcsolatos turizmus - de látszanak dolgok is elkezdődni, lásd. a lenti levelet ). Sajnos a dolgok jelenlegi állása szerint két vállalkozói érdek áll egymással szemben - a vezetés pedig úgy néz ki nem mer, nem akar kiállni egyik mellett sem...pedig ők kezdték el formálni a várost...”
 • 10. keletaru 2009. augusztus 01. 10:33
  „stevestrong !" Nem az ellen vagyok , hogy aki mulatni akar ne mulasson ! Persze ha megakarod érteni akkor megérted miről próbáltam írni " előző írásom végén meg találod ! De mint tudott e rendezvények "veszteséges"-ek vállalkozói kimutatások szerint, önkormányzat szerint is ! Ez irány már több éve veszteséget termel (adó fizető forintjainkból ) nincsenek vendég éjszakák a szállásokon ,akkor más irányba kell keresni a vendégek invitálását ami nem erről a három napról szól . Pl. horgász turizmus ami egész éves , akkor lehet a pecás elhozza a családját akik meg más szolgáltatást is igénybe vennének míg a társuk a hobby-ának szenteli az időt . S emlékezzünk egy pár évvel ezelőtt volt itt halál eset is , meg ki tudja miről nem tudunk még ..! De végre úgy néz ki lesz ennek a telepnek egy rendes üzemeltetője ( már ha egy két jó képességű odabent el nem veszi a kedvét ) aki eddig is többet fejlesztett mint ez a bagázs húsz év alatt ! AKKOR REMÉLEM NEM CSAK ERRŐL A HÁROM NAPRÓL SZÓL MAJD EZ A TELEP , .......nem csak du 18-tól lesznek rendezvények ....Üdv Kuci”
 • 9. Tommyst 2009. július 31. 20:44
  „A KFT tegnap jó volt :) Volt hely a második sorban :D”
 • 8. stevestrong 2009. július 31. 16:44
  „Változnak az idők, vele együtt elég sok dolog is...a körös-torok( -i napok ) évek óta ad szórakozási lehetőséget az itt élő fiataloknak, és még magukat annak érző idősebbeknek. Ennek a városnak nem sok vonzó helye van, csak ez, szinte csak ilyenkor ( pedig minden évszakban gyönyörű ), kár lenne elvenni azoktól akiknek ez a 3 napja van arra, hogy szórakozzanak, kikapcsolódjanak, nyaraljanak. Itt volt nemrég az óvárosban a lehetőség arra, hogy meg lehetett ismerni több nemzet ételét, italát, szokásait - itt voltak európa sok országából a táncosok.... ( valaki azt is jól lehúzta a kommentekben, mint most is ezt az egészet ) - ott volt Ön?! Vagy csak ide írogat negatív kommenteket, volt már pozitív? De jó, hogy itt élhetek ebben a gyönyörű városban? Ahol a kevés munkahely, és emiatt adó ezek a lehetőségek vannak, és ezeket is meg kellene becsülni ( mindenki szentessel pedálozik, dupla lakosság, két óriáscég adója folyik be...)
  Az, hogy ki hogy éli meg ezt a 3 napot változó, én is gyűlölöm azokat akik kiforgatják a kukákat, szétvernek táblákat, stb. én is voltam lennt életemben elég sokszor, de mégsem tettem, pedig nem minden bulira emlékszem vissza :)...de csak folyik be pénz belőle, mert évről-évre megrendezik, és azért csak csurran-cseppen belőle...aki pihenni vágyik sajnálom ( és meg is értem ), de ez a pár nap a fiataloké+a szombat este, de ez is csak egy nap a hétből...”
 • 7. Balotelli 2009. július 31. 15:35
  „keletaru nyomon beszél.”
 • 6. keletaru 2009. július 31. 13:52
  „zeitgeist ! Annak idején ez a "rendezvény" két hétig tartott . Le írom voltak kiállítások , kubikos verseny , krumplis tarhonya főzés ,mtv Kudlik Júliával s Antal Imrével , veteránautó találkozó megyehírű tűzijáték ami nem húsz perc volt, stb. élt a város . Minden réteg meg volt mozgatva, színvonallal . Most az , hogy reggel 6-ra nem emlékeznek egyesek az egész estéről/-ből semmire az mi ........ meg arra itt voltak három napig de mi volt azt már nem tudja mert első nap kép hiba állt be . A nyereséget meg az adót hadjuk hisz évek óta mindenki arra panaszkodik veszteséges volt ez a vállalkozás( olvashatjuk az előző évi megjelent újságokban ) , csak azt nem tudtam még megfejteni , akkor miért kapaszkodik mindenki kézzel lábbal azért a veszteségért ! Nem az ellen vagyok , hogy aki mulatni akar ne mulasson ! Persze ha megakarod érteni akkor megérted miről próbáltam írni ! Csak még ez mindig nem az a fejlődés amiről a bagázs ódákat zeng ! Üdv Kuci”
 • 5. Krampampuli 2009. július 31. 11:34
  „"A kempinget ellepték a dübörgő hangfalakra vágyó, szomjas fiatalok."
  Akkor legyen szomjas-torok fesztivál! :-)”
 • 4. zeitgeist 2009. július 31. 10:52
  „félelmetes h ez a nép semminek se tud örülni..1 évben 1 szer van egy ilyen, hozza a pénzt a városnak, az önkormányzatnak..különben nem hiszem h nagy vonzereje lenne csongrádnak, így legalább középpontba kerül..ez tényleg baj?”
 • 3. keletaru 2009. július 31. 09:37
  „Ja ....mi is élveztük a lakásban ! Tényleg erről szól az egész, kontról nélkül ? Még a "településen" lakó se bírjon aludni ! Röhej ....De hát mi választottunk ezt a bagázst ! Hát ez nem az idegenforgalom kategória , de nem is a vendéglátásról szól , szerintem ! Azért mert idejön pár száz ember, az még nem minőségi vendéglátás ! De viszont már hagyományörző lehet . A magyar iszik bánatában , iszik örömében otthon és idegenben ! Szép hagyomány ! Régen és most ! Üdv Kuci
  Balotelli : Mint többször írtam "katasztrófa" turizmus kell ide , meg is van ! S nem is kell befektetni semmit !”
 • 2. Balotelli 2009. július 31. 00:13
  „Katasztrófa !”
 • 1. Nikos 2009. július 31. 00:03
  „Köröstoroki napok ..... !!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúszik a Klauzál-iskola felújítása

Csongrád - Felújítás miatt egy tanévre kiürítik a csongrádi piroskavárosi iskolát: a suli… Tovább olvasom