Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Hét ország könyvtárosai találkoznak

Csongrád - Az Informatikai és Könyvtári Szövetség és a Csongrádi Információs Központ Csemegi Károly Könyvtár idén is megrendezi a Tisza-parti városban a Kárpát-medencei könyvtárosok konferenciáját.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Hét ország magyar anyanyelvű könyvtárosai és könyvtárosszakmai szervezetei találkoznak, tájékoztatott a csongrádi bibliotéka igazgatója, Illés Péter. Az idei program fő témakörei a Nemzeti Kulturális Alapot érintő változások, a pályázati rendszer átalakulása, a határon túli könyvtárosszakmai szervezetek által bemutatott programok, tervek.

A szakmai rendezvények mellett vasárnap 15 órakor a könyvtárban nyíló A 28-as nemzedék című kiállítás megnyitójára a nagyközönséget is várják. Ezen az eseményen a vajdasági magyar irodalom és képzőművészet kilenc jeles alkotóját mutatják be. A tárlatot Hajnal Jenő, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet igazgatója nyitja meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilátó épül a Körös-torokban

A második jelentős pályázatát nyeri az Összefogás Csongrádért Egyesület, most egy turistákat vonzó létesítményt építenek a Körös-torokban. Tovább olvasom