Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Homokpart várja a strandozókat a Körös-toroknál

Csongrád - Vasárnap drasztikusan apadt a folyó Csongrádon a Körös-toroknál. A napokban további apadás várható, így sokan fürdőznek és napoznak a szélesre dagadt homokparton.
A tengerpartot idéző strandot vélhetően a hétvégén megrohanják majd a fürdőzők, a  hétvégére ugyanis kánikulát ígérnek a meteorológusok.

Homokpart várja a strandozókat a Körös-toroknál.
Homokpart várja a strandozókat a Körös-toroknál.


Legyen Ön is tudósító!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító! Címünk: delvilag@delmagyar.hu

Olvasóink írták

 • 9. Fattila 2012. június 30. 11:13
  „Tisztelt Jambrik: Vizesen a homok valóban sárosnak és tömörnek tűnik, de ez rövidesen megváltozik. A hullámokat a folyó áramlata hozza létre benne, de amint kiszárad, már nem nagyon fognak látszódni (főleg ha a város traktorral szét tárcsázza). Megnyugtatom, ugyan úgy fog ki nézni mint régen. Üdv.:Egy csongrádi lakos.”
 • 8. Buczko 2012. június 30. 11:06
  „Jambrik!

  Most ment le a víz kb. 3-4 napja. Várjuk már meg, amíg kiszárad a part, és hidd el, ugyanolyan klassz tud lenni még mindig, mint gyerekkorodban/gyerekkoromban.”
 • 7. keletaru 2012. június 30. 10:29
  „Balotelli

  Ez nem igaz ! Hisz a testület miatt folyik erre a Tisza is , és ne foglalkozunk a múltban elkövetett hibákkal ne keressünk felelősöket , hisz tanultak a hibáikból s most már oda figyelnek . Mondották a testületi ülésen , megerőszakoltam magam s 3 percet bírtam nézni a testületi ülés közvetítéséről . Tovább nem bírtam ...Üdv Kuci”
 • 6. Balotelli 2012. június 29. 21:40
  „A 3. hozzászóló valóban jól érzékeli a dolgot. A víz évek folyamán elvitte a homokot,részben a téves szabályozásnak is köszönve!”
 • 5. jambrik 2012. június 29. 19:51
  „egymérnök---én gyerekként,nyáron állandóan a Tiszán fürödtünk barátainkkal, de nagyobb, és nem ilyen, hanem simogatóan lágy volt a strand homokszőnyege. Ez olyan fodros, egybetapadt, én bizony nagyon meglepődtem. Aki nem látta a régit, ez klassz, nekem idegen egy kicsit a régihez képest. Vizes fürdőruhában belehemperegtünk, szóval klassz volt!!! ez olyan szürke egyberagadt sárnak látom.”
 • 4. pirosmanci 2012. június 29. 16:18
  „egymérnök!
  Valamikor kora nyártól kora őszig - megszakítás nélkül - hatalmas homokpad volt. Egészen addig, amíg Kisköre be nem indult. Azóta ilyen "rapszodikus" a vízjárás-vízállás.”
 • 3. egymérnök 2012. június 29. 15:33
  „Végre! :)
  Egy kérdésem lenne az idősebb olvasókhoz: régebben, kb. 10-15 éve ugyanilyen vízállásnál nem kétszer ekkora part volt? Akkor még elég pici voltam és lehet, hogy csak amiatt tűnik így nekem :)”
 • 2. Queenmargareth 2012. június 29. 12:18
  „hú, de jól néz ki..........:)”
 • 1. pirosmanci 2012. június 29. 09:57
  „Köszönjük, Kisköre!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akarja a fürdőt a csongrádi testület

Napirend előtt a Tisza-parti város testületi ülésén is szóba került a sajtóban manapság gyakran szereplő szentesi kórház ügye. Tovább olvasom