Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Ingatlan eladásáról döntött a csongrádi testület

Csongrád - A képviselő-testület a tegnapi rendkívüli ülésen – azzal az indoklással, hogy kevés információ állt rendelkezésre, és a szakértők ismét megvizsgálják – elnapolta a Felgyői Regionális Hulladékkezelő Központ bekötőútjának garanciális felújításának tárgyalását.
Zárt ülésen megvitatták és megszavazták, hogy a városnak ki kell egyenlítenie a Dr. Szarka Ödön Járóbeteg-szakrendelő felújításával kapcsolatos kivitelezői számlákat. Zöld utat kapott az a határozati javaslat, amely alapján a város földhasználati jog alapításáról szóló előszerződést köt a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulással. A testület arról is határozott, hogy a 4576/2 helyrajzi számú, Szegedi út 10. sz. alatti ingatlant az önkormányzat nyílt árverésen értékesíti négyzetméterenként 500 forintos kikiáltási áron.

Olvasóink írták

  • 2. keletaru 2011. november 24. 14:50
    „Ebben " nagyon" jók voltak mindig eladni eladni eladni . Önkormányzat épületét mikor adják el tessék mondani ?? Aztán jóóóóó kis pénzért vissza bérelhetik , van itt pénz kérem még dögivel .......... látjuk úgy is majd NEKÜNK kell vissza fizetni . Így hát semmi sem drága ....úgyi képviselősdi . Látszik az elszámoltatás .... Befezethetnék HELYI rendeletbe mert abban is nagyott tudnak alkotni . Minden képviselő VAGYONÁVAL INGOSÁGÁVAL felelljen döntéséért !!! Hátha akkor megtanulnának számolni , ELŐRE LÁTÓAN ! Üdv Kuci”
  • 1. harakiri 2011. november 24. 12:55
    „14.179.500 Ft + ÁFA
    ennyiért lakást vesz az ember pesten...
    vagy cirka 15 ha termőföldet”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

82 település fogott össze

Kedden zárult a Települési szilárd hulladék mechanikai-biológiai stabilizálására szolgáló rendszer kialakítása. Tovább olvasom